eMAG – Daca esti gamer trebuie sa vezi asta

Wednesday, 06 November 2019, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG are o promotie speciala dedicata gamerilor si pasionatilor de tehnologie.

 
 
Adaugă părerea ta

eMAG – Lista completa cu oferte din promotia pentru gameri poate fi gasita AICI.

eMAG are preturi foarte bune atat pentru laptopuri si sisteme desktop dar si pentru toate accesoriile si jocurile de care are nevoie un gamer adevarat. In plus, au introdus si o categorie de collectibles care e foarte interesanta.

Am aruncat si noi o privire peste promotia celor de la eMAG si va aratam ce ne-a atras atentia, mai jos, in articol:

eMAG – Sisteme gaming

Super sisteme gaming cu preturi bune de la eMAG. Vorbim de laptopuri, desktopuri PC, monitoare si accesorii laptop dar si genti pentru laptop. Toate au reduceri semnificative si le gasiti listate AICI.

 

eMAG – Componente PC

Daca vrei doar sa iti imbunatatesti sistemul actual, eMAG vine cu o serie de componente PC foarte bune cu care poti face asta. De la cele mai noi si mai puternice procesoare, placi video dar si placi de baza, memorii PC, HDD-uri si SDD-uri, surse de alimentare dar si carcase pentru desktop. Ofertele curg AICI.

eMAG – Periferice PC si Routere

O alta categorie interesanta este cea pentru periferice PC dar si routere. Preturile cele mai bune din oefrta le au tastaturile, mouse-urile, mousepad-urile, casti PC, o serie de routere wireless dar si sisteme MESH. Puteti vedea ofertele AICI.

eMAG – Console, jocuri si accesorii

Am ajuns la cea mai populara categorie din intreaga promotie. E vorba de consolele de gaming de toate tipurile care se gasesc la preturi bune, bune de tot. Pe langa asta gasiti si o gama variata de jocuri, accesorii console dar si scaune de gaming ca sa va protejati spatele. Puteti vedea ofertele AICI.

eMAG – Collectibles

O categorie complet noua in aceasta promotie este cea de collectibles pentru gamerii adevarati si pentru pasionati. Gasiti atat figurine speciale dar si lego star wars si Minecraft, SUperheroes, dar si jocri de societate, carti si filme. Aruncati o privire peste ofertele de AICI.