Elena Udrea, mesaj pentru denunțători: Doar Dumnezeu iartă!

Friday, 10 April 2015, 07:28 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Doamna Udrea, i-aţi iertat pe denunţători?", au întrebat-o jurnaliștii.

"Dumnezeu iartă", a fost răspunsul Elenei Udrea, cu un larg zâmbet pe chip și cu cătușe la mână.

Cererea Elenei Udrea prin care solicită înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai ușoară, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar în dosarul "Gala Bute", se va judeca vineri de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cererea a fost înregistrată pe 3 aprilie. Pe 23 martie, Curtea Supremă a prelungit cu 30 de zile arestul preventiv în cazul Elenei Udrea.

Aceeași măsură a fost luată și în cazul lui Rudel Obreja și Tudor Breazu, iar Gheorghe Nastasia va sta în continuare în arest la domiciliu.

În dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.

Elena Udrea mai este cercetată și în dosarul "Microsoft", însă ea nu are nicio interdicție în acest dosar, potrivit Agerpres.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri