Dosarul accidentului în care a fost implicat Chițoiu, trimis la Parchetul Argeș din cauza "intensei reflectări în mass-media"

Monday, 06 January 2020, 13:07 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

La acest moment este începută urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

"La data de 30.12.2019, conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus preluarea, în vederea efectuării urmăririi penale de către un procuror criminalist desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, a cauzei penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în legatură cu evenimentul rutier ce a avut loc în data de 26.12.2019, în jurul orei 12:10, pe DN7, în apropierea localității Zamfirești, jud. Argeș. Inițial, cauza penală a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești", anunță Parchetul.

Dispozitia de preluare a cauzei penale la unitatea de parchet ierarhic superioara are in vedere "intensa reflectare in mass-media de la nivel national si local, ca urmare a consecintelor grave ale accidentului rutier cercetat - doua persoane decedate si doua cu vatamari corporale si a calitatii de membru in organele de conducere ale unei formatiuni politice a unuia din conducatorii auto implicati in accident".

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-06 16:43:53
johnneil

De ochii lumii se vor face ca investigheaza acest accident apoi totul va fi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Doar ca au murit doi oameni in masina. Ca multi altii.

Alte articole din: Ultimele Stiri