Dogioiu: "Ce blestem pe ţara asta să aleagă între un dictator şi o impostoare?"

Wednesday, 20 November 2019, 07:53 Sursă: Facebook

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu critică modul de organizare a aşa-zisei dezbateri cu jurnalişti a lui Klaus Iohannis. Aceasta îl numeşte pe actualul preşedinte "un cinic dictator". 

Adaugă părerea ta

"Ce blestem pe ţara asta să aleagă între un cinic dictator şi o impostoare?", scrie Ioana Ene Dogioiu pe Facebook. 

Jurnalista spune că marți a fost "o zi neagră pentru presa din România. "Cele două pseudodezbateri de marți seară au fost momente triste pentru democrația și pentru presă din România. A fost creat un precedent periculos care mai devreme sau mai târziu va fi decontat cu asupra de măsură", a scris Dogioiu într-un editorial pe Ziare.com. 

"Și dna Dăncilă, și dl Iohannis s-au folosit de presă pentru a încerca să dovedească ceva fiecare pentru publicul sau. Iar presă a mușcat. Pentru felul în care au fost organizate cele două operațiuni de imagine în interesul strict al candidaților, nu al publicului, pentru lipsă de respect arătată, eu cred că ambele ar fi trebuit boicotate de presă", a mai scris Dogioiu. 

Comentarii Existente
2019-11-20 09:16:21
Paine si circ in Romanica

Aici sunt perfect de acord cu zdre...nta asta securista.

2019-11-20 09:25:59
brunoos

Orice candidat, din lumea asta, nu numai din Romania, are libertatea sa se promoveze cum doreste (atata timp cat o face in limitele legii). Daca unul din candidati alege sa nu sarute mana Ioanei Dagioiu, o face pe "proprie raspundere", cu riscul ca respectiva doamna sa nu-l voteze. Eu cred ca domnul Iohannis are toata libertatea sa aleaga ce face si cum isi desfasoara campania, sa mearga la dezbateri sau nu, sa-si organizeze propria dezbatere sau nu, sa taca sau nu, sa faca "baie de multime" sau nu. Cum considera dansul ca e bine pentru candidatura lui. Rezultatul se va vedea la vot. De asemenea, cred ca nimeni nu-i poate dicta ce sa faca, nici eu, nici Ioana Dagioiu, nici presa, etc.

2019-11-20 10:36:07
Moromete

Ce blestem pe Țară și pe români să avem asemenea ”ziariști și oameni de presă” ? Dogioiu , Doamna Dogioiu... cine va făcut ultimile perfuzii ?

2019-11-20 12:29:58
plugariu

Nici macar nu-i apartine aceasta expresie, ea a fost lansata de dl. Basescu... Acum vedem care sunt ACOPERITII din presa romaneasca, gen Tolontan, Dogioiu, Gusa, chiar si incrancenatul CTP ! Niste securisti ordinari, manipulatori de opinie care ar trebui ignorti de marea masa a cititorilor ... Vezi Doamne, s-au ofuscat jurnalistii tradatori ptr. ca nu au avut parte de mahalagisme si circ ieftin la dezbaterea televizata a domnului Presedinte Iohannis... Asta ar fi contat cel mai mult ptr. gusturile lor indoielnice care seamana leit cu cele ale membrilor psd ! De acum degeaba o sa mai latrati impotriva psd-ului pe la fel de fel de televiziuni, c n-o sa va mai bage nimeni in seama, sunteti niste mincinosi perfizi fara pic de coloana vertebrla, exact ca niste slugi credule...

2019-11-21 11:16:55
Constantin Gadea

FOARTE IMPORTANT PENTRU ROMANIA. 1) Este foarte important, atat pentru Romania cat si pentru cetatenii ei, sa existe o buna intelegere intre GUVERN si PRESEDINTELE ales al tarii. Aceasta necesara colaborare poate fi asigurata numai daca il alegem pe Iohannis. Daca o alegem pe Dancila, razboiul romano-roman va continua. 2). Este foarte important, pentru tara si popor, sa ramanem in UE si liderii tarilor din spatial euroatlantic sa aiba incredere in conducatorii Romaniei. Stim bine insa, ca niciun lider occidental nu are incredere in Viorica Dancila; au insa o mare incredere in Iohannis. 3). Este mai mult decat necesar ca Presedintele, ca reprezentant al Romaniei, sa vorbeasca cursiv cel putin o limba de circulatie globala; Klaus vorbeste mai multe si Vioric niciuna. Din 1), 2) si 3) rezulta ca, cei care ne iubim neamul si tara, trebuie sa mergem cu totii, duminica 24 noiembrie, la vot si sa-l alegem pe IOHANNIS.

Alte articole din: POLITICĂ