Diaspora îi cere lui Iohannis să-i retragă medalia lui Năstase

Wednesday, 04 December 2019, 11:38 Sursă: mediafax

Tommy Iuliu Joul Tomescu, organizatorul mitingurilor Diasporei din 10 august 2018 și 2019, îi cere, din nou, președintelui Klaus Iohannis retragerea ordinului Steaua României, acordat fostului premier Adrian Năstase.

Adaugă părerea ta

Organizatorul Mitingului Diasporei din 10 august 2018 îi cere, pentru a doua oară, președintelui Klaus Iohannis retragerea ordinului Steaua României acordat fostului premier Adrian Năstase, după ce acesta i-a numit pe cei plecați din țară în străinătate „indieni”, conform Mediafax.

Tommy Iuliu Joul Tomescu, organizatorul mitingurilor Diasporei din 10 august 2018 și 2019, îi cere, din nou, președintelui Klaus Iohannis retragerea ordinului Steaua României, acordat fostului premier Adrian Năstase. Tomescu i se adresează președintelui, într-o scrisoare deschisă, folosind expresia „domnule Fanfaron”. Demersul vine după ce, de Ziua României, Klaus Iohannis l-a invitat la Cotroceni pe Adrian Năstase

„Degeaba v-am solicitat în 2016 retragerea ordinului Steaua României pentru Adrian Năstase, ca să nu mai fie invitat la reuniuni oficiale cel care îi făcea pe cei din diaspora. Corb/infractor la corb/infractor nu își scoate ochii, dar vă solicit din nou să luați în considerare cererea mea având în vedere că mulți dintre cei din diaspora s-au cam săturat să primească câte o plăcuță suedeză de la dumneavoastră, în mod regulat. Sper că nu va așteptați să mai primiți de la mine texte elegante și analize, pentru că am înțeles că nu are rost. Degeaba mi-am pierdut de câteva ori mai multe săptămâni să va trimit niște analize pe care să le implementați pentru că le-ați ignorat. Astfel încât în momentul în care ați fost întrebat de realizările dumneavoastră nu ați avut ce să spuneți”, a scris reprezentantul Diasporei.

Tomescu spune că sunt condamnabile declarațiile lui Adrian Nastase de „defăimare și ridiculizare a românilor care au plecat din România într-un exil economic, pentru a nu mai fi supuși abuzurilor noii nomenclaturi, al cărui reprezentant de seamă este Adrian Nastase”.

„Folosirea în sens peiorativ a termenului indian, ne arată o mentalitate de tipul /. Această adresare denotă și o labilitate a persoanei care se crede , deorece până și stăpânii își protejează care le trimit miliarde de euro, dar orice este permis din perspectiva disperării care încearcă să își dovedească supremația sa. Fostul Premier alege să îi atace pe români, într-un moment în care pe teritoriul Regatului Unit sunt supuși atacurilor violente, magazinele le sunt incendiate și ar avea nevoie de susținere, doar pentru a câștiga o dispută politică”, spunea Tomescu, în 2016, când a cerut prima dată retragerea titlului.

Adrian Năstase a participat, duminică seară, pe 1 Decembrie, la recepția organizată la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Naționale a României.

Comentarii Existente
2019-12-04 12:27:04
Paine si circ in Romanica

Nastase, reprezinta modelul viu al intelectualului parazitat si infectat cu prostie, fudulie si coruptie de o gasca ciordei de analfabeti cu care inca se mai crede bun tovarash ...

2019-12-04 19:58:07
Paine si circ in Romanica

Pe de alta parte Adrian Nastaae contravine principiilor morale ale Diasporei despre care englezii spun tigani romani, francezii inca cred ca-s albanezi, nemtii din tzigoineri nu-i scot de 30 de ani, italienii ii dizolva in acid sulfuric pe unde-i prind si le spun tigano rumeno 70% din curvele europei sunt Diasporeze romance etc... Diaspora merita Medalia lui A Nastase . Macar aia cu Muie PSD o merita sau Muie Dragnia.... 7 medalii de la Santa Klaus de sarbatori.

Alte articole din: POLITICĂ