De ce cred procurorii din Olt că oasele găsite pe un câmp ar fi putut fi "plantate" acolo

Wednesday, 20 November 2019, 15:28 Sursă: Realitatea.NET

Anchetatorii cred că osemintele umane găsite pe un câmp din comuna Brâncoveni ar fi putut fi plantate acolo.

Adaugă părerea ta

Prim-procurorul Parchetului Olt, Anca Anuţa, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că anchetatorii aşteaptă rezultatele unei analize antopologice pentru a afla mai multe detalii despre cele două victime. Primele rezultate ar putea veni până la finalul acestei săptămâni.

"Mergem spre ipoteza că ele au fost puse, plantate acolo. Într-o primă etapă, s-au găsit un craniu şi fragmente osoase. Şi dacă a fost integral acel schelet, este posibil ca el să fi fost deplasat ca urmare a lucrărilor de arătură făcute. Când am făcut cercetările, cele de-al doilea schelet a fost găsit integral. Am audiat tractoristul, colegul lui şi alte două persoane care mai erau prin zonă, pentru că ele l-au anunţat pe tractorist că au văzut un craniu", a spus Anuţa.

Citește continuarea aici.

Comentarii Existente
2019-11-20 16:38:34
N as crede

Cine se joaca sa distruga urme și probe prin mutarea cadavrelor inseamna ca e incostient se poate sta după gratii pt ăsta.

2019-11-20 17:38:37
Increderea proxenetilor, pedofililor si ai celor care coopereaza cu ei este maxima !!!

De ani de zile sint protejati de legislatie si otoritatile care intotdeauna astepta “plingere” si “ancheteaza” dupa ce nu mai este nimic de anchetat si lucrurile sau complicat inutil. Atitea persoane au disparut, atitea au trecut prin vami neobservate, atitea au fost omorite si gasite prin diverse tari, si salariatii statului roman nu si-au batut capul ...

Alte articole din: SOCIAL