Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cuvintele şocante ale unui condamnat la moarte, în secunda dinaintea execuţiei. Martorii, ÎNGROZIŢI

Sunday, 21 August 2016, 11:25 Sursă: REALITATEA.NET

Richard Cobb, un tânăr de 29 de ani din Texas, a fost condamnat la moarte pentru omucidere, după un caz petrecut în urmă cu 11 ani. Execuţia sa i-a şocat pe martorii oculari.

Întrebat dacă are ceva de spus, înainte de a primi injecţia letală, Cobb a declarat: "Viaţa este moarte, moartea este viaţă. Sper ca într-o bună zi, această absurditate pe care umanitatea a ajuns să o trăiască va ajunge la un sfârşit".

"Viaţa este prea scurtă. Sper ca cei care au energii negative din cauza mea să treacă peste asta. Viaţa este prea scurtă să ţinem în noi sentimente de ură şi furie. Asta e tot, gardian", a mai spus condamnatul.

Dar nu a fost tot.

Chiar înainte ca injecţia letală să îşi facă efectul, condamnatul a mai apucat să se întoarcă şi să strige spre gardian: "Wow, e minunat, e fantastic! Mulţumesc, gardianule!"

Richard Cobb a fost arestat la vârsta de 18 ani după ce, împreună cu un complice, au răpit două femei şi un bărbat, pe care i-au împuşcat şi i-au lăsat să moară. Cele două femei au supravieţuit. Bărbatul şi-a pierdut însă viaţa.

Rudele victimei au asistat la execuţia lui Richard Cobb.   

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL