Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini. Vrea să fie vedetă TV

Thursday, 27 April 2017, 13:25 Sursă: REALITATEA.NET

Elettra Lamborghini, în vârstă de 22 de ani, a devenit vedetă TV după participarea la mai multe reality-show-uri. Ea este însă cunoscută pentru faptul că este moştenitoarea antreprenorului Feruccios Lamborghini, cel care a pus bazele companiei cu acelaşi nume.

Lamborghini s-a impus ca fiind unul dintre brandurile cele mai respectate din industria automotive. Însă la fel ca şi rivalul său, Ferrari, Lamborghini a avut un început atipic în această industrie, potrivit Business Insider.

Compania a fost fondată în anul 1963 de către omul de afaceri Ferruccio Lamborghini care deţinea o fabrică de tractoare, Lamborghini Trattori. Se spune că Lamborghini s-a hotărât să-şi construiască propria maşină după ce s-a plâns lui Enzo Ferrari că ambreiajul Ferrari-ului 250 GT nu funcţionează cum trebuie. Enzo Ferrari i-a spus să plece şi să conducă tractoare, pentru că nu este în stare să conducă automobile.

Furios, Lamborghini şi-a promios că va face o maşină mai bună şi că-l va bate prin construirea unei maşini sport mai performantă. Altă variantă a poveştii este că Lamborghini şi-a dat seama că există potenţial pentru profituri mari în industria automobilelor sport.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL