Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Surprinzător. Ce are în casă Beke Attila, maghiarul care a vrut să detoneze o bombă de 1 Decembrie

Monday, 07 December 2015, 12:28 Sursă: REALITATEA.NET

Este casa îb care acum locuiește tatăl lui Beke Istvan Attila, cel care a vrut să detoneze o bombă chiar la parada de Ziua Națională a României.

Secuiul Beke Erno, tatăl celui mai temut „terorist“ al momentului din România, are un adevărat muzeu privat, amenajat într-o casă veche, bine întreţinută, din buricul târgului, scrie adevarul.ro.

Colecţionar încă de la vârsta de 3 ani, bătrânul îşi duce zilele printre lacăte, brichete, medalii, colecţii de şerveţele şi de cărţi poştale, tablouri, mii de figurine Kinder şi multe alte obiecte, unele vechi de câteva secole – toate au câte o poveste, iar „Beke bacsi“ le-o istoriseşte tuturor celor care calcă pragul ineditului muzeu. Nu percepe nicio taxă de intrare, „ce ia pe mere dă pe pere“: banii proveniţi din chiria încasată de la o bancă de la parterul casei îi investeşte în muzeu.

„Primim şi telefoane de ameninţare. Mai ales noaptea. Pe soţia mea au sunat-o într-o noapte de două ori, de pe un număr ascuns“, mai spune tatăl lui Beke Istvan Attila. 

 

Vezi mai multe pe adevarul.ro. 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL