Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristian Tudor Popescu a anunţat pe cine este obligat Klaus Iohannis să numească prim-ministru

Thursday, 05 November 2015, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

"Dl. Iohannis ar trebui să-l numească pe Cătălin Predoiu. Cu el a plecat. Împreună cu partidul care l-a propus la Președinție: PNL. A plecat la pachet, ne amintim: Cătălin Predoiu ca premier. Deci, el este obligat, în clipa de față, prin înțelegerea pe care a avut-o cu partidul său, să-l numească pe Cătălin Predoiu.

Dar aș mai observa ceva. Dacă domnii aceștia rămași la putere, conduși în continuare de dl Dragnea, de dl Oprea, care rămâne președinte al partidului său, de dl Tăriceanu, deci, coaliția la putere, dacă rămâne să conducă ea în continuare, au și spus, domnule, deci a plecat Ponta, noi rămânem și guvernăm în continuare cu alt premier, tot de la noi.

Bun! Atunci, cu fiecare săptămână cu care vor mai rămâne la putere, vor mai pierde cinci procente în alegerile de anul viitor. Pe fondul a ceea ce s-a întâmplat acum, o guvernare în continuare a coaliției conduse până ieri de Ponta nu văd cum ar putea să crească sau măcar să rămână constantă în încrederea românilor. Dimpotrivă, n-are decât să scadă. Vor pierde garantat alegerile de anul viitor", a spus CTP la televiziunea Digi24.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL