Criminalul din Chitila a fost arestat. Cine e bărbatul care şi-a ucis soţia, cu copiii în casă

Saturday, 08 February 2020, 09:20 Sursă: Realitatea.net

Un bărbat din localitatea ilfoveană Chitila a încălcat ordinul de protecţie emis de instanţa de judecată şi a mers la domiciliul soţiei, pe care a înjunghiat-o mortal, după care a încercat să îşi ia viaţa. În tot acest timp, în altă cameră dormeau copiii lor, o fetiţă şi un băieţel de 3 şi 5 ani. 

"În cursul zilei de vineri, în jurul orelor 06:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat şi-a tăiat cu cuţitul soţia. În temeiul sesizării, Poliţiştii Oraşului Chitila şi Serviciul de Investigaţii Criminale s-au deplasat de îndată la faţa locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care a declarat decesul victimei", se precizează într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, agresorul a fost depistat de poliţişti la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în Bucureşti.

"Bărbatul în cauză avea emis, din data de 18 decembrie 2019, de către Judecătoria Buftea, un ordin de protecţie", precizează poliţiştii.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-08 10:46:19
Legea pesedista e doar pentru prosti !!!

Nu o respecta si nu o impune nimeni ...

2020-02-08 18:09:05
Popa Amin

L-au arestat și pe ăsta tocmai cînd tovarășul Orban voia să-l coopteze în noul guvern pentru "merite deosebite".

Alte articole din: ACTUAL