Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus Iran: 123 de noi decese în dor 24 de ore. Numărul total al deceselor a ajuns la 1556

Saturday, 21 March 2020, 15:17 Sursă: Realitatea.net

Potrivit purtătorului de cuvânt al ministerului Sănătăţii, Kianouche Jahanpour, numai în ultimele 24 de ore au fost confirmate peste 966 de cazuri, bilanţul total al infectărilor confirmate ajungând la 20.610.

În tot acest scenariu sumbru există și o veste bună, și anume că numărul persoanelor vindecate a ajuns la 7.635.

Noile informații ofeire de ministrul Sănătății iranian relevă o rată a mortalităţii de circa 7,5% printre pacienţii afectaţi de această boală şi o rată de vindecări de circa 37%.

''Provincia Semnan figurează, începând de ieri (vineri), în fruntea clasamentului referitor la numărul de pacienţi în raport cu populaţia sa, urmată de provincia Qom (centru), pe cel de-al doilea loc, după care vine Markazi'', a arătat Jahanpour.

În încercarea de a limita răspândirea virusului, autorităţile au solicitat populaţiei să renunţe la a mai călători, în special cu ocazia zilelor libere pentru celebrarea Nowruz, Anul Nou Iranian, care a debutat ieri şi va ţine până pe 3 aprilie.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-21 23:01:11
Ce faceti tovarashi !???

Din cauze covidului romanii au interzis la deplasari in majoritatea statelor, indiferent ce fel de viza sau rezidenta au, dar strainezii au voie sa intre fluturind o viza oarecare !? Iar protejam interesele unora si a altora in dauna poporului !? Pe unii ii inchidem in casa si altii vin la munca !?

2020-03-21 23:12:30
Cind veneau din strainatate de ce nu i-ati carantinat imediat !???

Va ieftineati la faina si scumpeati malaiul continuu !? Ca sa nu intre mai tirziu in colaps medical, hungurii au ras inchis imediat si fara tirgueli in vami cu toti tilharii, proxenetii si cersetorii care erau alungati din strainatate care se amestecau cu tupeu printre amaratii ramasi fara servici care reveneau in tara ! Au intrat in tara cum au vrut pentru ca stiau ca mamaliga nu explodeaza !!!

2020-03-21 23:30:10
H. Emil

Sper să nu se ajungă la starea de asediu căci "libertatea" de miscare în oraș este esențială pentru viața familiei mele.

Alte articole din: ACTUAL