Titus Corlățean, apel pentru „deperemizare” în PSD

Sunday, 19 January 2020, 21:31 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

 

Corlățean spune că PSD trebuie să se scuture de toate elementele care au prăbușit partidul în sondaje.

„Trebuie să renunțăm la peremisme, să renunțăm la stilul Mitralieră. Să renunțăm la lucrurile care nu ne atrag electoratul”, a declarat Titus Corlățean, la Conferința de alegeri din filiala PSD Dâmbovița.

Chiar dacă nu le-a rostit numele, trimiterea este la Olguța Vasilescu, sosită în PSD din PRM, și Cătălin Rădulescu, deputatul poreclit „Mitralieră”, după ce acesta a declarat că și el poate ataca personajele violente din mișcarea rezist.

"O spun, ca o astfel de chestiune să nu se mai întâmple niciodată într-o organizație de partid social democrată, nici la Dâmbovița nici în altă parte în țară. Este nedemn și este o metodă securistă, ca atunci când stăm de vorbă între noi și spunem lucruri, cineva să înregistreze un coleg și să folosim înregistrăirile de o manieră securistă…spun acest lucru pentru că această chestiune s-a întâmplat față de un lider, nu este permis să ageerezi fracturi, gata așa ceva!", a mai declarat Titus Corlățean.

În opinia fostului ministru, astfel de personaje fac rău partidului și din vina lor PSD a ajuns să piardă „europarlamentarele” și „prezidențialele” în 2019. El a ținut să precizeze că afirmații de genul acestora de azi și critici la adresa promovării în partid pe bază de relații de rudenie sau relații sentimentale (iubită, amantă) a mai făcut de-a lungul timpului în cadrul întâlnirilor din PSD.

Titus Corlăţean a acuzat, în discursul ţinut duminică, la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, că prefectul judeţului ar încerca racolarea primarilor social-democraţi. În acest context, Corlăţean s-a acuzat şi pe actualul preşedinte al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, că nu a luat atitudine şi nu a ieşit public să reclame acest lucru.

Circ la PSD Dâmbovița. Corlățean, atac la Rovana Plumb

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 05:39:29
Dacă nu dă,boxerul ,si doar primeste pumni,poate câstiga in umanitea sportului ,dar s-a angajat la luptă ,dle deputat !

Dl Corlățeanu stie să facă politică,ca si poetul care scria„:Pe când trăgeam noi tot in gol / Ei tot în carne vie ”/ Cosbuc /.Presedintele meu ,Trubadurul Rares Bogdan ,PNL ,USR roți aștii nu au promovat o idee politică originală,au apelat doar la emoții colective ,pe care PSD le-a ignorat ,blajin el explica doar ce fac ei cu pensiile/.Acum legea e hârtie igenică/Si vreti sa continuați cu stilul lui Dragnea,care n-a folosit măcar odată tehnica Olgutei ,de a da cu spitul în boașele impostorului ,care flutra cătuse.Vedeti unde duce stilul vostru de social-democrati ,bazati pe logica lui Fourier sau Marx ?La puscărie ,dacaă nu ați sesizat până acum!

2020-01-20 05:54:58
Te lepezi de satane/baronet !?

Tovarashi, cu sau fara holgutza, tot baronetii corupti, incompetenti, gregari, smenari, ... va caracterizeaza ! Impreuna cu benele, aveti ultimul bun simt si plecati de buna voie, lasati pe altii, noi, mai buni sau mai prosti ramine de vazut, dar sigur nu atit de organizati infractional si distructivi ca voi. De 30 de ani faceti jocurile strainilor din est, ati vindut tot, oricui, pe oricit, ati exterminat si gonit poporul din tara, ati instaurat domnia minciunii, coruptiei, incompetentei, cooorvasariei, rautatii, parvenitismului, ... holgutza si mitraliera doar incerca sa mentina status quoul care le da de mincare ...

2020-01-20 06:17:21
Ei lozinci,noi cu gândul la congrese,poate iese...

Ce ziceam mai sus,Dle Te lepezi de..,adică dl Corlășean vrea dezbateri de idei social-democrate ,cu dv ,care stiți sloganurile toate-rusii ne invată,rusii ne atacă chinezii fac afaceri doar cu vestul,PSD a cedat averea țării în administrarea UE si le-a dat petrol,aur si gaz,si cnd dl Dragnea a zis,compradori firati voi să fiți de nesătui,a câstigat cu spijinul primilorpsd-isti in funcții atunci, un loc la puscărie.

Alte articole din: POLITICĂ