Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Copilul răpit de un aligator a fost găsit. Când l-au văzut au înlemnit. Ce s-a întâmplat cu micuţul

Thursday, 16 June 2016, 09:23 Sursă: REALITATEA.NET

Corpul băiatului a fost găsit "intact" în apă, a declarat șeriful comitatului Orange, Jerry Demings, la o conferință de presă. "Urmează ca autopsia să confirme, dar sunt aproape sigur că băiatul a fost înecat de aligator", a adăugat el.

Poliția a publicat pentru prima oară și numele băiatului în vârstă de doi ani, Lane Graves, din Nebraska (centrul SUA). El a fost tras în apă de un aligator când se juca în apropierea familiei, marți la orele 21.00, pe plaja de lângă un lac artificial, scrie Agerpres.

PROMOTIE URIASA LA eMAG!!! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!

În pofida eforturilor disperate de salvare ale tatălui, copilul a dispărut sub apă. Animalul avea între unu și doi metri lungime, conform cotidianului local Orlando Sentinel.

Lacul în care a dispărut copilul este legat de un lac natural, iar aligatorii, extrem de răspândiți în Florida, pot traversa limbile de pământ ce despart cursurile de apă. Acest lucru ar putea explica felul în care animalul a ajuns în lacul de lângă hotelul din Disney World.

În timpul căutărilor pentru găsirea băiatului au fost depistați cinci aligatori, iar parcul a închis toate plajele de la malul lacurilor și lagunelor.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL