Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CNMR, nemulțumită de cadrul întâlnirii lui Iohannis cu societatea civilă

Friday, 06 November 2015, 15:40 Sursă: REALITATEA.NET

"CNMR este o organizaţie care reprezintă sute de mii de profesori, zeci de mii de companii, sute de mii de membri de sindicat sau patronat, administraţia publică locală, întregul mediu universitar, asociaţii de tineri şi studenţi.

Din păcate, procedurile haotice, improprii şi politizate privind procesul de consultare cu partidele politice şi Preşedintele României ne obligă să nu retragem din acest proces, deși chiar CNMR a propus, încă de miercuri, 4 noiembrie a.c., astfel de întâlniri consultative atât cu liderii politici, cât și cu Președintele României.

Însă de ieri, 5 noiembrie, până astăzi, 6 noiembrie, CNMR a constatat o politizare excesivă a acestor demersuri, lipsa regulilor clare şi a cadrului instituţional necesar, precum şi riscul politizării demersului civic exprimat în stradă.
CNMR rămâne un actor public important și un observator atent al întregului proces, dar nu mai considera utilă, în acest moment, participarea la acest tip de consultări cu partidele politice şi Preşedintele României.
Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României va acţiona în continuare, prin toţi membrii săi, pentru încurajarea spiritului civic, apărarea intereselor României în faţa unor posibile exploatări ale crizei politice din România de către ate state, precum şi pentru asigurarea unei stabilităţi economice şi sociale", anunță un comunicat al CNMR.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL