Cel mai mare pachet salarial din lume: 50 de miliarde de dolari

Friday, 26 January 2018, 07:47 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Musk trebuie să crească valoarea companiei de la 59 de miliarde de dolari la 650 de miliarde de dolari, ceea ce ar face ca Tesla să fie una dintre cele mai profitabile companii din lume, şi ar trebui să aibă un profit de 14 miliarde de dolari sau să crească vânzările la 175 de miliarde de dolari.

Afacerea are ca scop să îl ţină în funcţie pe Musk pentru încă un deceniu, într-un moment în care compania se străduieşte să pătrundă pe piaţa masivă a vehiculelor electrice cu model 3 şi să planifice o suită de noi linii de vehicule, inclusiv un camion.

Creatorul Tesla, care nu a acceptat până acum să primească salariu de la compania Tesla, are mult mai multe interese, începând cu faptul că este director executiv al grupului SpaceX, care se ocupă cu producerea de vehicule pentru transportul în spaţiu.

În 2012, Musk a mai făcut o astfel de înţelegere, când Tesla trebuia să crească profitul de la 3 miliarde de dolari la 59 de miliarde de dolari, adică să vândă anual 100.000 de maşini în loc de 300, scrie Ziarul Financiar.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ECONOMIE