Ce trebuie să faci pentru a "păcăli" aparatele de păcănele. Te poţi îmbogăţi într-un singur minut

Thursday, 18 January 2018, 14:12, Sursă: REALITATEA.NET

Suntem convinşi că cei mai mulţi dintre tineri au intrat măcar o dată să joace la celebrele de acum “păcănele”. Dacă eşti un împătimit al „păcănelelor” sau doar îţi pierzi timpul în faţa unor astfel de aparate, ţi-a trecut prin măcar o singură dată să păcăleşti  „maşinăria”, ca să pui mâna pe  bani.

Există voci şi persoane de pe forumuri specializate care susţin că se pot câştiga bani frumoşi din astfel de jocuri, tot ce trebuie să faci este să fii atent la câteva lucruri, şi norocul te poate lovi.

În legislaţia românească nu este prevăzută pedepsirea celor care încearcă să trişeze la casino, aşa că cel mult veţi fi uşuiţi din sălile de jocuri şi altceva nimic.

Aparatele tip “slot machines”, ieftine sau improvizate, sunt cele mai vulnerabile , şi respectiv, cele mai fraudate.

O metodă a celor care încearcă să păcălească aparatele este acea a filmării ecranului aparatului. Persoana respectivă trimite unui hacker înregistrarea, iar acesta printr-un soft stabileşte frecvenţele şi secvenţele aparatului, estimându-se ce cărţi urmează să dea.

Una dintre metode presupune folosirea unui magnet şi se foloseşte la ruleta electronică. De asemenea, tot la ruletă, dar în sală, se sparge capacul unde se învârteşte bila, în ideea de a opri bila la un anumit număr. Această din urmă fraudă nu se poate realiza decât cu ajutorul personalului sălii de joc.

Altii susţin că dacă bagi 10 lei în aparat şi ţii apăsat butonul bet circa un minut, aparatul va ajunge să afişeze un credit de 100 de lei. Camera foto de la telefonul mobil te poate ajuta şi ea sa castigi niste bani.

Cică trebuie doar să porneşti camera video de la telefon şi să o pui pe ecranul aparatului cu camera lipită de aparat. În acest fel maşina ori îţi măreşte creditul fără să faci nimic, ori îţi aşează cărţile.

Proprietarii acestor aparate spun însă că nu există nici un fel de manevre iar că toate aceste metode care circula pe net nu funcţionează .

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage