Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adrian Despot va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis

Friday, 06 November 2015, 12:56 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Adrian Despot a revenit asupra deciziei sale de a nu merge la Cotroceni. Artistul a anunţat că va participa, totuşi, la discuţii, "în spiritul respectului faţă de democraţie".

"Am fost invitat la Cotroceni de către Preşedintele Iohannis. În continuare consider că nu sunt persoana potrivită, însă, în spiritul respectului faţă de democraţie şi simbolurile acesteia, voi fi acolo", a precizat Adrian Despot pe contul său de Facebook.

____________________________________________________

O parte dintre oamenii simpli care au ieşit în stradă a cerut ca Adrian Despot, aflat vineri noapte în clubul Colectiv şi care a ajutat la salvarea unor tineri, să fie şi el prezent la consultări.

Rockerul Adrian Despot şi-a spus părerea despre acest lucru pe Facebook.

"Dragii mei,

Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.

Cu respect,
Adrian Despot".

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL