Ce a pățit un arădean când a mers să-și alimenteze mașina. A anunțat imediat autoritățile

Tuesday, 05 September 2017, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

Un şofer arădean ridică suspiciuni privind funcţionarea corectă a pompelor de la unele benzinării. Bărbatul a povestit cum la una dintre staţiile de carburanţi din centrul oraşului, contorul pompei a arătat că a livrat cu aproape opt litri mai multă benzină decât capacitatea rezervorului maşinii.

Adaugă părerea ta

Întâmplarea a avut loc luni dimineaţă, când arădeanul şi-a făcut plinul la un VW Lupo, care are un rezervor cu capacitatea de 34 de litri. Bărbatul spune că de regulă îi intră în rezervor 32-33 de litri, iar în susţinera afirmaţiei a prezentat bonurile din ultimele luni pe care le-a păstrat la firmă. Numai că de această dată pompa a arătat că a livrat… aproape 42 de litri! Ar fi plătit astfel cu aproximativ 37 de lei în plus.

„Când am trecut de 34 de litri, capacitatea rezervorului, m-am îngrijorat. Apoi m-am gândit că poate mai există o rezervă de câţiva litri a rezervorului, dar când am văzut că pompa nu se mai opreşte, m-am şocat. Conform contorului, intraseră 41,83 litri într-un rezervor mult mai mic. Eu am oprit alimentarea la 200 de lei, că am suspectat că ceva nu e în regulă, aşa că nu pot spune cât ar mai fi intrat în rezervor… Am bonurile de până acum, vă arăt că în 10 august au intrat 32,3 litri, în 24 august am avut 32,2, iar cel mai mult a fost cantitatea de 34 de litri”, a povestit șoferul, potrivit aradon.ro.