Cătălin Tolontan, dezvăluiri despre prezența lui Florian Coldea la DNA

Wednesday, 25 March 2015, 23:49 Sursă: REALITATEA.NET

”Florian Coldea stătea cu picioarele încrucișate și lungite pe masă. Pe cap avea o pălărie din aceea de cowboy, cum să v-o descriu, de stil texan, cum purta George Bush”, povestește magistratul.

Pălărie texană? Adjunctul SRI e neoconservator?, întrebăm în glumă. Magistratul se uită chiorîș la noi. Spera că sîntem oameni serioși. Insistăm pe Coldea. Chiar așa de prezent este magul operațional al SRI în acțiunile DNA?

”Pe Coldea l-au văzut zeci de procurori și ofițeri judiciari! El apărea aproape zilnic într-unul din birourile din DNA, care îi fusese pus special la dispoziție”. Asta cînd?

”Pînă să înceapă scandalul cu Udrea, din ianuarie. Acum a mai rărit-o”. Sîntem circumspecți și judecătorul simte. ”Dar voi, ca ziariști, cum vă explicați ritmul dosarelor DNA? Sînt, totuși, doar 70 de procurori DNA în toată țara. Nu vă e clar că unele dosare vin cu analiza SRI? În mod normal, SRI oferă informații, nu face liniile de gîndire ale urmăririi penale”, întreabă el. Am schimbat rolurile. El întreabă, noi tăcem.

 Mai multe pe tolo.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL