Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cardurile de sănătate le aduc din nou probleme pacienţilor cu cancer

Friday, 05 June 2015, 17:22 Sursă: REALITATEA.NET

Fiica femeii, profesoară la un liceu important din Cluj Napoca, spune că a însoțit-o pe mama ei la medic, unde avea programare la consultația trimestrială.

„Mama a fost marți la medicul de familie cu cardul de sănătate, care a dat eroare. Doctorul a luat cardul și a spus că îl va trimite la Casa de Asigurări de Sănătate Cluj pentru a vedea de ce dă eroare. Joi, am fost la control la Secția de Oncologie cu mama, iar medicul Mihaela Trif ne-a spus că nu poate să o consulte deoarece mama nu are cardul de sănătate la ea. Medicul Trif ne-a mai spus că așa sunt instrucțiunile pe care le-a primit de la conducerea Spitalului Județean Cluj”, a declarat fiica femeii de 75 de ani, conform evz.ro.

Pacienta este luată în evidența bolnavilor oncologici a căror terapie și evoluție a bolii este evaluată de medicii de la Secția de Oncologie de la SJ Cluj.

Pacienta, care a plecat acasă fără să fie consultată, a mers de dimineață la secretariatul spitalului pentru a primi fișa medicală cu care trebuia să se ducă la medicul curant.

„La secretariat ne-a spus că nu ne poate face fișa de control ambulator decât dacă avem acordul medicului. Medicul, la rândul lui, ne-a informat că nu o poate monitoriza pe mama pentru că nu avem cardul. Este un haos total”, mai spune femeia.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL