Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Călător umilit de un șofer de microbuz. L-a înjurat, i-a aruncat plasele şi l-a dat afară

Thursday, 07 September 2017, 14:22 Sursă: REALITATEA.NET

„Şoferul urla la un pasager care venea probabil de la grădină. Căra un sac cu porumb, mere, pere şi nişte nuci. Sacul s-a rupt şi şoferul era foarte nervos din cauza asta. Doar o treime din sac era plină, deci nu vă imaginaţi o mare de cereale şi fructe la picioarele noastre. Omul nu a spus nimic, tăcea şi strângea lucrurile”, a scris tânăra pe o reţea de socializare.

Potrivit acesteia, două tinere aflate în acelaşi microbuz râdeau de necazul omului. Bărbatul umilit nu a reacţionat, însă, în nici un fel, continuând să-şi adune produsele care cădeau din sacul rupt.

În tot acest timp, şoferul ţipa la bietul om, iar totul a culminat atunci când, într-o staţie din zona gării, bărbatul a fost dat jos din microbuz. „Am coborât la Gară şi aud în spatele meu zgomote. Şoferul l-a dat jos pe om, i-a aruncat lucrurile, printre care şi o bucată de sticlă, care, ghiciţi ce, s-a spart instantaneu”, a mai scris tânăra. Ea l-a fotografiat pe bărbatul care s-a aşezat descumpănit pe bordură şi încerca să-şi adune produsele împrăştiate pe carosabil, potrivit monitorulbt.ro

Postarea de pe reţeaua de socializare a provocat un val de comentarii şi nemulţumiri. Patronul societăţii Microbuzul, la care lucrează respectivul şofer, şi-a cerut scuze pentru incident şi a anunţat că o comisie de disciplină va cerceta cele întâmplate şi va lua măsuri conform Codului Muncii.

Cum societatea Microbuzul se află în contract cu municipalitatea şi prestează un serviciu public, edilii botoşăneni au reacţionat. „Bănuiesc că respectivul şofer nu va mai lucra pe maxi-taxi. Nu are voie să facă aşa ceva”, a declarat primarul Cătălin Flutur.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL