Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BOMBĂ - Cristian Tudor Popescu l-a DESFIINŢAT pe Mircea Badea, după atacul la Carmen Iohannis

Saturday, 22 November 2014, 11:42 Sursă: REALITATEA.NET

Citiţi aici ce a spus Mircea Badea despre soţia lui Klaus Iohannis, Carmen: INCREDIBIL - Atac MIZERABIL al lui Mircea Badea la adresa soţiei lui Klaus Iohannis

Pasaje din editorialul lui Cristian Tudor Popescu:


"De obicei nu scriu despre ce spun nume din media. Treaba mea e să observ şi să critic politicienii, guvernanţii, preşedintele, pe cei care vorbesc cu tricolorul în spate, sau pe piept, de la tribuna unor înalte funcţii în stat. Lucrătorii din media sunt persoane private, nimeni nu e obligat să-i asculte, publicul e liber să le cumpere opiniile sau nu.

Fac excepţia de a scrie despre M. Badea, pentru că nu voi lua în discuţie calitatea sa de prestator la televizor, ci pe aceea de om şi, mai ales, de om tânăr.

Campania de distrugere a lui Klaus Iohannis în televiziunile-ciomag ale adversarului său a atins cote nemaivăzute în ultimii 25 de ani. Cele mai josnice şi aberante minciuni şi insinuări au fost debitate seară de seară despre „traficantul de copii pentru organe”, „nazistul”, „sectantul”, „duşmanul poporului român, neromânul Iohannis”, „neomul Iohannis, care n-are copii”.

Chiar şi subsemnatului i s-a făcut greaţă, dar, fiind de meserie autopsier al propagandei şi manipulării, n-am vărsat.

O fac acum, paradoxal, ca atunci când ţi se pune în faţă o farfurie plină cu maţe putrede şi descoperi în ea un fir de păr lung.

În viziunea d-lui Badea, „doamna Iohannis este un alt model de modestie, are bani, dar merge pe jos” (faptul că, pentru dl. Badea „celălalt model de modestie este Cristian Tudor Popescu, care are bani, dar conduce un hârb de Dacie” nu vreau să-l discut câtuşi de puţin, întrucât sunt de mult imun la insultele d-lui Badea la adresa mea şi a Blanşetei).

Dl. Badea este uber. Uber alles. El o prinde pe Iohannis Carmen în flagrant delict de mers pe jos, de acasă până la liceul unde predă engleza. Faptul că doamna Iohannis face acest drum de ani de zile, întrucât:
- liceul Lazăr e aproape, iar dânsa nu face parte dintre cei care îşi transportă fizicul cu maşina şi pe 100 de metri, până la mol; sau/şi
- este ecologistă şi nu vrea să polueze Sibiul mergând cu maşina; sau/şi
- aşa i-a prescris medicul; sau/şi
- aşa vrea muşchii gambelor ei
sunt doar acoperiri pe care burjuia îmbuibată Iohannis le foloseşte pentru a prosti poporul.

Dacă mai îndrăzneşte de acum înainte să meargă altfel decât într-un Mercedes ultimul răcnet, doamna Iohannis va face dovada indubitabilă a unei profunde imoralităţi.

Dl. Badea are până-n 40 de ani. De aceea, ce văd la el mi se pare mai greu de suportat decât abjecţiile slobozite în aceste zile de seniorii cocinei securisto-comuniste", a scris CTP în Gândul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL