Bătaie cu TOPOARE la botez: 7 victime. Ce a declanșat scandalul a șocat și mai rău!

Monday, 14 January 2019, 19:21, Sursă: REALITATEA.NET

Şapte persoane au ajuns, luni, la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vâlcea, după ce mai mulţi petrecăreţi, care au participat la un botez, s-au luat la bătaie şi au folosit topoare. Conflictul ar fi început de darul primit la botez.

Adaugă părerea ta

Câțiva petrecăreți prezenți la un eveniment, noaptea trecută, nemulțumiți de darul oferit, au generat un scandal. A fost nevoie de intervenția poliției, in jurul orei 4 00.

“În dimineaţa zilei de 14 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de două persoane, angajaţi ai unui restaurant din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că în localul respectiv, în timpul unei petreceri, a izbucnit un conflict. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea, Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi au intervenit la faţa locului”, informează autoritățile.

Conflictul a fost aplanat imediat, scrie realitateadevrancea.net.

„Din primele date se pare că cele şapte persoane, două femei şi cinci bărbaţi, se cunoaşteau între ele, iar conflictul a izbucnit în momentul stabilirii darului. Toate cele şapte persoane au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale”, mai menționează sursa citată. Nimeni nu a rămas internat.

În prezent, persoanele în cauză sunt cercetate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere sau alte violenţe, anunță IPJ Vâlcea.