Doi baschetbalişti americani au fost atacați cu cuțite și sticle, într-un club din Brăila

Sunday, 16 September 2018, 09:11 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE. Unul dintre baschetbalişti a fost transportat la Spitalul Floreasca, din Bucureşi.

Unul dintre cei doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport Brăila înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o terasă din centrul Brăilei, care se află în stare gravă, cu un plămân perforat, transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

''Pacientul de 24 de ani, care are plămânul perforat, se află în elicopter în drum spre Bucureşti. Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 25 de ani, se află în terapie, cu stare generală echilibrată hemodinamic şi respirator, se reface după intervenţia chirurgicală de astă noapte'', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Alina Neacşu.

Cei doi sportivi le-au declarat cadrelor medicale din Brăila că doresc să fie transferaţi la un spital din America.

___________________________________________________________________________________________

Ştirea iniţială

Martorii spun ca sportivii, de culoare, ar fi deranjat un grup de barbați aflați sub influența băuturilor alcoolice. Nu a trecut mult până când spiritele s-au încins iar petrecăreții s-au transformat în agresori.

Cei doi baschetbaliști au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale

Martorii spun că cei doi sportivi au fost loviți cu cuțite și sticle. Alarmați de ceea ce se întâmplă, mai multe persoane aflate în club au sunat la 112. La fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care le-a acordat primul ajutor celor doi americani. În cele din urmă aceștia au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite.

Mai multe, pe sursa realitateadebraila.net

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL