Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avocata Paula Iacob a murit

Wednesday, 07 October 2015, 10:34 Sursă: REALITATEA.NET

PAULA IACOB A MURIT. Avocata Paula Iacob s-a stins din viaţă marţi seara, la vârsta de 83 de ani.

PAULA IACOB A MURIT. În urmă cu aproximativ o lună, Paula Iacob suferise un accident vascular şi fusese transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca, din Capitală. Medicii de acolo au ţinut-o sub supraveghere la Terapie Intensivă. Ulterior, a fost fost mutată la Spitalul Bagdasar.

PAULA IACOB A MURIT. În urma accidentului cerebral, însă, Paula Iacob nu a mai putut să vorbească.

PAULA IACOB A MURIT. În urmă cu câteva luni, Paula Iacob a suferit două intervenţii chirurgicale, în urma unei fracturi de şold. Ulterior, avocata s-a recuperat într-un luxos centru pentru vârstnici, situat în apropierea Bucureştiului.

PAULA IACOB A MURIT. Întrebată, la acea vreme, dacă se teme de moarte, avocata a spus: "Domnule, nu de moarte mă cutremur, ci de antepronunțarea ei."

PAULA IACOB A MURIT. Cine a fost Paula Iacob

PAULA IACOB A MURIT. Paula Iacob a fost unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din România. Aceasta și-a câștigat supranumele de "Contesă".

PAULA IACOB A MURIT. Paula Iacob a devenit celebră în România după Revoluţie, când a devenit avocata lui Nicu Ceauşescu, iar ulterior, o cunoscută activistă pentru drepturile animalelor. L-a scăpat de la moarte pe maidanezul Bosquito, s-a luptat pentru eliberarea profesorului "de sex" de la Liceul Jean Monnet şi a fost avocata lui Gigi Becali.

PAULA IACOB A MURIT. Paula Iacob a colaborat cu Securitatea, sub pseudonimele Gabriela (1952-1954) şi Ioana (1970-1974).

Citiţi şi:

Iată cum arăta Paula Iacob în tinereţe. FOTO!

Paula Iacob a murit. Ce își amintește Gigi Becali despre fosta avocată


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL