Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

AŞA îţi cureţi sângele de toate toxinele

Thursday, 30 June 2016, 17:01 Sursă: REALITATEA.NET

Eficiența activității sangvine poate fi stopată sau diminuată de mai multe cauze, printre care se numără sutele de substanțe toxice care pot intra în sânge și care pot afecta funcțiile acstuia. Vorbim de monoxid de carbon, de plumb și chiar de grăsimi. Aceste substanțe intră în organism prin aerul pe care îl respirăm, prin apa pe care o bem, prin mâncarea pe care o mâncăm și prin piele. Mai mult, eficiența sângelui poate fi afectată și de o lipsă a nutrienților specifici. Un exemplu în acest sens este carența de fier, care duce la anemie.

Iar atunci când se întâmplă asta, este momentul să apelăm la o tehnică de curățare sau purificare a sângelui. În acest sens, unele dintre tehnicile de purificare a sângelui ajută la eliminarea corpurilor străine din sânge, iar altele furnizează nutrienții necesari pentru o compoziție normală a sângelui și pentru reabilitarea eficienței acestuia.

Purificarea sângelui este posibilă printr-un program special de postit. Din momentul în care v-ați hotărât asupra faptului că sângele are nevoie de o curățare, atunci alegeți ca și perioadă în care să faceși asta perioada propice postului. Țineți cont de faptul că postul impune o conservare a energiei, de aceea este foarte bine să nu vă mișcați foarte mult în săptămânile în care faceți cura de detoxifiere a sângelui. Nu este bine să postiți în anotimpurile reci, deoarece căldura pe care o emană organismul pentru a rezista frigului este dată de procesul digestiv, scrie elli.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL