Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aşa faci cei mai buni biscuiţi de Crăciun. Reţeta care îţi va impresiona musafirii

Wednesday, 07 December 2016, 22:06 Sursă: REALITATEA.NET

Biscuiţi de Crăciun REŢETĂ. Înveseleşte-i pe cei din jur cu cei mai simpatici biscuiţi. Nu numai că sunt foarte gustoşi, dar se prepară uşor şi se păstrează fragezi câteva zile.

Ingrediente: 325 g de făină, 200 g de unt, 125 g de zahăr, un plic de zahăr vanilat, două gălbenuşuri mari, un praf de sare.

Biscuiţi de Crăciun REŢETĂ. Preparare

Amestecă untul, făină, zahărul şi praful de sare. Adaugă gălbenuşurile şi continuă să mixezi, până la omogenizare. Pune compoziţia pe o suprafaţă pe care ai presărat făină şi formează o minge, după care acoper-o cu un prosop şi las-o aşa o jumătate de ora. Întinde aluatul şi decupează forme din el. Fie improvizezi anumite modele, fie foloseşte forme din comerţ speciale pentru sărbătorile de iarnă.

Biscuiţi de Crăciun REŢETĂ. Aşează biscuţii într-o tavă şi ţine-i la cuptor până devin uşor aurii. Lasă-i la răcit, apoi oferă-le diferite interpretări. Poţi să formezi sandwich-uri din ei şi să pui la mijloc dulceaţă sau diferite creme delicioase ori să îi presari cu un amestec din zahăr pudra şi scorţişoară, apoi să îi legi cu panglici, pentru un aspect deosebit.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL