Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Alegeri prezidenţiale 2014. Gafa antologică a lui Tăriceanu

Friday, 14 November 2014, 11:14 Sursă: REALITATEA.NET

Cu numai trei zile înainte de alegeri prezidenţiale 2014, turul 2, Călin Popescu Tăriceanu, politicianul pe care Victor Ponta a promis că îl va numi premier dacă câştigă alegerile, a făcut o gafă antologică. Abia într-un târziu şi-a recunoscut greşeala.

Joi, liderul Senatului a mers împreună cu Liviu Dragnea la Agigea pentru a verifica stadiul lucrărilor la noul pod care traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră. Podul face legătura între DN 39 şi A4.

După o discuţie cu reprezentanţii constructorului, Tăriceanu a fost rugat de jurnalişti să îşi exprime părerea despre acest nou pod. Tăriceanu a spus că podul nu este nou, ci este un pod reabilitat.

Jurnaliştii au încercat să îi explice omului politic că a încurcat podurile, însă Tăriceanu a ţinut-o pe a lui, ba chiar a trecut la ironii. "Eu vin de la Bucureşti şi ştiu mai mult decât voi", a spus Tăriceanu. Nici după noi insistenţe ale jurnaliştilor, Tăriceanu nu a recunoscut eroarea. "Este un pod parţial nou", s-a apărat el, în timp ce Liviu Dragnea zâmbea în spatele său.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Public" adus cu microbuzele la pod

La inaugurarea podului au fost prezente şi câteva sute de persoane, localnici şi susţinători ai PSD, aduse cu microbuzele.

La inaugurare ar fi trebuit să fie prezent şi premierul Victor Ponta, principalul favorit la alegerile prezidenţiale 2014. Ponta ar fi trebuit să sosească cu un elicopter, însă ceaţa l-a determinat pe premier să îşi anuleze vizita.

Alegeri prezidenţiale 2014. Campania se încheie vineri

Astăzi este ultima zi de campanie electorală înainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, de duminică, 16 noiembrie.

După dezbaterile de la Realitatea TV şi B1TV, era aşteptată şi o confruntare la Antena 3. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a refuzat invitaţia de a participa la dezbaterea Antenei 3, spunând că a invitat o altă invitaţie, cea de a fi prezent într-o emisiune de la un alt post de televiziune, Digi24. Pentru seara de vineri, ultima zi de campanie, Iohannis spune că nu are nicio dezbatere planificată.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL