Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adrian Despot, la masă cu patronii Colectiv. Poza care a stârnit controverse

Tuesday, 10 November 2015, 13:21 Sursă: REALITATEA.NET

Refuzul său a fost pus de unii pe seama unei forografii, care lasă loc de interpretări. Solistul apare într-o imagine alături de unul dintre patronii din Colectiv.

Artistul Paul Hitter a publicat pe contul său de socializare o imagine controversată care îl arată pe Adrian Despot stând la masă cu unul dintre patronii clubului Colectiv. Este vorba despre Costin MIncu. În fotografie, cei doi se află la o terasă din Vama Veche, cu un castron de ciorbă în faţă. Indignat după ce a văzut poza, artisul a publicat un mesaj dur la adresa solistuluii Viţa de Vie.

adrian despot costin mincu patron colectiv masa terasa
foto: Facebook


"Dar pe cine avem noi aici? Vocea străzii, la masă cu? Şi pentru că oamenii nu înţeleg ce mi se pare dubios în poza asta, completez. Mi se părea mai decent să iasă şi să spună: «Băi băieţi, eu îi cunoşteam pe patroni, colaboram, se putea întâmpla la un concert de-al nostru, îmi pare rău, eu nu pot reprezenta strada la Cotroceni în această situaţie»", a spus Paul Hitter, potrivit activenews.ro
Contactat să probeze autenticitatea fotografiei respective, Adrian Despot s-a eschivat. "Nu fac niciun fel de declaraţie despre absolut nimic ce s-a întâmplat la Colectiv. Este spaţiul media mult, mult prea virusat şi aşa… Mulţumesc. Sper să mă înţelegeţi. O zi bună", a spus el pentru www.evz.ro. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL