Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident mortal pe drumul dintre localităţile Vârşolţ şi Crasna. O fetiţă de şase ani a murit

Saturday, 24 August 2019, 11:27 Sursă: REALITATEA.NET

O fetiţă de numai şase ani şi-a pierdut viaţa, iar alte patru au fost grav rănite. La locul accidentului au intervenit pompierii de la Secţia Şimleu Silvaniei.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU ”Porolissum” Sălaj, în accident au fost implicate șapte persoane, din care patru grav rănite şi una decedată. Un echipaj de terapie mobilă (TIM) a ajuns imediat la locul accidentului şi a găsit un copil, o fetiţă de sase ani, aflat în stop cardiorespirator.

”Împreună cu un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor şi a fost declarată decedată. Celelalte patru persoane rănite, doi adulţi şi doi copii, au fost transportate de către echipajele ambulanţei la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) SMURD Zalău”, au precizat reprezentanţii ISU ”Porolissum” Sălaj.

Citiți pe Realitatea de Sălaj: https://realitateadesalaj.net/accident-mortal-pe-drumul-dintre-localitatile-varsolt-si-crasna-o-fetita-de-sase-ani-a-murit-si-patru-persoane-au-fost-ranite-grav/

 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL