Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A turnat pastă de dinţi pe o farfurie pentru a-i da o lecţie fiicei sale. Totul a devenit viral!

Monday, 22 August 2016, 13:09 Sursă: REALITATEA.NET

Cu o zi înainte ca fiica ei să înceapă şcoala, Amy Gardner a chemat-o pe aceasta şi i-a dat o sarcină neobişnuită.

"I-am dat un tub cu pastă de dinţi şi i-am spus să îi stoarcă întreg conţinutul pe o farfurie. Când a terminat, i-am spus să pună pasta de dinţi înapoi în tub. A început să-mi spună că nu poate şi că nu va fi oricum ca înainte", a povestit femeia.

Care e fost scopul gestului ei? Oricât de bizar ar părea la o primă vedere, de fapt, totul a fost o lecţie de viaţă importantă. Iată ce i-a explicat Amy copilului:

"Îţi vei aminti de această farfurie cu pastă de dinţi toată viaţa. Cuvintele tale au puterea să dea viaţă sau să ucidă. (...) Vei vedea cât de mult cântăreşte orice cuvânt. Vei avea ocazia să foloseşti cuvintele pentru a-i răni, a-i jigni sau a-i minţi pe alţii. Dar vei avea ocazia să foloseşti cuvintele şi pentru a vindeca, a încuraja, a inspira şi a-i iubi pe alţii. Uneori poate vei face alegerea greşită. (...) Dar precum această pastă de dinţi, odată ce cuvintele ţi-au ieşit pe gură, nu le mai poţi retrage. Ai grijă cum foloseşti cuvintele. Când aţii îşi risipesc cuvintele, tu cugetă-ţi bine cuvintele (...). Fă-te cunoscută pentru bunătate şi compasiune. Nu vei regreta niciodată că ai ales bunătatea", a încheiat ea.

Mesajul femeii a fost postat şi pe reţelele de socializare, unde a devenit viral.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL