A păcălit moartea de două ori. Olandezul a ales în ultima clipă să nu se urce în avioanele Malaysia

Monday, 21 July 2014, 13:21, Sursă: REALITATEA.NET

Povestea ciclistului olandez Maarten de Jonge, care susţine că a reuşit să evite de două ori moartea, după ce a decis în ultima clipă să nu se urce în cursele MH17 şi MH370, ale companiei Malaysia Airlines, a fost preluată de presa din întreaga lume.

Adaugă părerea ta

Potrivit Daily Mail, Maarten de Jonge programase să se urce la bordul aeronavei Malaysia Airlines MH370, care a dispărut fără urmă în luna martie a acestui an, şi avea, de asemenea, cumpărat un bilet pentru cursa MH17, a aceleiaşi companii din Malaysia, care s-a prăbuşit în Ucraina, cel mai probabil după ce a fost lovită de o rachetă.

Ciclistul olandez, care concurează pentru o echipă din Kuala Lumpur (Malaysia), a decis de fiecare dată să-şi schimbe planurile în ultimul moment. Săptămâna trecută, sportivul în vârstă de 29 de ani a dat publicităţii un comunicat în care a confirmat că trebuia să se afle la bordul cursei MH17, el urmând să ajungă la echipa sa din Kuala Lumpur, după câteva zile de vacanţă petrecute la Amsterdam. El a decis să schimbe biletele pe ultima sută de metri, deoarece găsise ceva mai ieftin.

Citeşte mai mult pe mediafax.ro.