Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A crezut că este doar răcită, dar după 48 de ore a murit! Ultimele ei cuvinte te vor înfiora

Monday, 19 September 2016, 09:54 Sursă: REALITATEA.NET

Paawan Purba avea 20 de ani şi era studentă la Medicină. Tânăra avea un job part-time într-un bar, aşa că într-o dimineaţă, când s-a întors de la lucru a pus starea de rău pe seama oboselii. Mai mult fata, a început să aibă simptome asemănătoare unei răceli, aşa că seara, când s-a dus la culcare, mama ei i-a dus un ceai fierbinte şi i-a stat alături mai multe ore.

"Orice ar fi, să nu pleci de lângă mine", i-a spus Paawan mamei sale, înainte de a adormi.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE DE ULTIMA ORA AICI!!!

Noaptea, la 03:30, vrând să vadă cum se simte fiica ei, femeia a avut un şoc. Tânăra respira greu şi îşi pierduse cunoştinţa. A fost dusă de urgenţă la spital, unde medicii au diagnosticată cu meningită. Doar câteva ore mai târziu, Paawan s-a stins din viaţă, scrie The Sun.

"A fost o persoană atât de specială. Era fericită, veselă, plină de energie, iubea viaţa! Întotdeauna voia să-i ajute pe alţii. (...) Vorbea mereu despre visul ei de a contribui la descoperirea unui leac pentru bolile cele mai periculoase", a povestit tatăl el.

Acum, părinţii şi prietenii lui Paawan au deschis o campanie de strângere de fonduri, banii urmând să fie donaţi către Meningitis Research Foundation.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL