Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

50 de mașini noi la Poliția de Frontieră. Ludovic Orban: ”Acesta este un prim pas de cooperare între Guvern și Ford”

Friday, 18 September 2020, 13:35 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Primele unităţi au fost livrate în cadrul unui eveniment găzduit la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti de către ambasadorul SUA Adrian Zuckerman, şi în prezenţa Premierului României, Ludovic Orban.

”Ford este unul dintre cei mai importanți investitori în România. Aceste automobile vor fi foarte folositoare pentru Poliția Română. Acesta este un prim pas de cooperare între Guvern și Ford. Vor urma și alți pași în această colaborare”, a spus premierul în discursul său.

“Acest proiect este încă o dovadă a lucrului eficient în echipă şi suntem bineînţeles deosebit de mândri pentru modul în care el a fost gestionat. Ne dorim să vedem cât mai multe modele Ford, nu doar în flotele entităţilor private, dar şi la cele ale statului, cu atât mai mult cu cât producem la Craiova unele dintre cele mai apreciate şi avansate SUV-uri ale momentului“, a declarat Cristian Prichea, Director General, Compania Naţională de Vânzări Ford.

"Mă bucur că Ford, un lider mondial de anvergură în tehnologia auto, a fost ales pentru a furniza vehiculele sale inovatoare către instituţiile de ordine publică şi siguranţă din României", a spus ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman. "Poliţia de frontieră română este un partener esenţial al guvernului Statelor Unite ale Americii în combaterea infracţiunilor transnaţionale, iar noile caracteristice ale acestor vehicule vor face operaţiunile lor viitoare mult mai eficiente", a declarat  Adrian Zuckerman.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL