5 ponturi pentru un selfie reușit

Monday, 22 May 2017, 12:36 Sursă: REALITATEA.NET

De câțiva ani, moda selfie-urilor a devenit deja un lucru adânc împământenit în comportamentul uman. Psihologii susțin că, pe alocuri, a degenerat într-un sindrom narcisist și au tras semnale de alarmă. Totuși, atîta timp cât nu exagerăm și nu facem din aceasta un scop al existenței, ci îl păstrăm în categoria distracțiilor la îndemână, lururile sunt sub control.

Adaugă părerea ta

Pentru că aproape toți avem un cont pe o rețea de socializare, aceste fotografii vor ajunge acolo, de aceea, este imperios necesar să arătăm cât mai bine.

Eva ne spune ce putem face pentru un selfie reușit:

Lumina potrivită

Evită lumina directă a soarelui asupra chipului tău, dacă nu vrei ca fiecare por, rid sau imperfecţiune să iasă în evidenţă. De asemenea, sursele de lumină aflate în spatele tău nu te avantajează deloc. Cea mai bună zi pentru un selfie este una înnorată, în care lumina este difuză. 

Alege unghiul ideal

Unghiul din care eşti fotografiată poate face complet diferenţa dintre o fotografie foarte reuşită şi un eşec. De aceea, pentru a afla care sunt poziţiile tale forte, răsfoieşte fotografiile mai vechi şi alege-le pe cele în care îţi place cum ai ieşit. Apoi ai grijă să adopţi pentru viitoarele tale fotografii poziţia care te avantajează cel mai mult.

Gene dramatice

Cea mai importantă regulă a machiajului pentru fotografie este să ai gene dese, lungi şi foarte bine definite.

Aplică cel puţin două straturi de mascara. O metodă pentru ca genele să fie complet acoperite, de la rădăcină şi până la vârfuri este să clipeşti ţinând pensula pe gene. În acest fel genele vor fi perfect "îmbrăcate" în mascara şi vor fi foarte vizibile în poză.

Evită cu orice preț „botul de rață”

Obiceiul femeilor de a ţuguia buzele în selfie a devenit o adevărată sursă de bancuri în întreaga lume. Prin urmare, dacă nu vrei să se facă glume pe seama ta, evită acest gest complet lipsit de sens şi de multe ori chiar penibil.

Instalează o aplicație care îți permite să adaugi filtre

Aplicaţiile concepute pentru a adăuga filtru imaginilor sau pentru a edita contrastul sau luminozitatea sunt un ajutor important pentru selfiuri perfecte. Poţi opta pentru deja clasicul Instagram, dar şi pentru Camera+ sau Snapseed.