Singurele 3 femei din zodiac care vor avea relații lungi. De ce sunt speciale

 
Singurele 3 femei din zodiac care vor avea relații lungi. De ce sunt speciale
Singurele 3 femei din zodiac care vor avea relații lungi. De ce sunt speciale

Toate relațiile au parte de suișuri și coborâșuri, dar multe dintre ele se destramă de la prima discuție în contradictoriu. Cu toate acestea, există și relații care rezistă tuturor perioadelor complicate.

Trei femei ale zodiacului sunt menite pentru a avea relații lungi, deoarece sunt apte să treacă prin orice situație dificilă cu brio și consideră foarte importantă întemeierea unei familii. În plus, cele 3 native știu să facă, la nevoie, compromisuri și să ierte, lucruri esențiale într-o relație de lungă durată.

Iată care sunt cele 3 zodii care pot avea relații lungi:


Taur

Chiar dacă trăiesc pentru a fi iubite și alintate, femeile Taur experimentează constant în tinerețe, pentru a descoperi ce tip de bărbat le face fericite. Cu trecerea timpului însă, se cumințesc și rămân fidele pentru toată viața unui singur bărbat. Consideră că trebuie să lupte pentru dragostea vieții lor, în orice împrejurare. Uită și iartă cu rapiditate orice comportament urât și își doresc să nu existe vreodată momente tensionate în relația dintre ele și partener.

În plus, se străduiesc peste puteri să trăiască doar în pace și armonie, lăsând de la ele de fiecare dată.

Citește continuarea pe divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
mitchelle williams
07 Sep 20:22
Numele meu este mitchelle Williams. Vreau să-i mulțumesc dr. Okama că m-a ajutat să-mi readuc soțul
Sunt căsătorită de doisprezece ani și am fost fericită în căsnicia mea până când o altă doamnă a furat
soțul meu de la mine. Am întâlnit dr. okama pe internet despre cum a reunit cuinele agin,
la început nu am fost interesat până când am încercat. Spre marea mea surpriză după ce l-am contactat pe dr
okama, soțul meu s-a întors la mine cerșind. Soțul meu este acum o persoană mai bună și s-a schimbat
intru totul. Dr okama este un bun ortograf. Voi continua să-i cânt laudele sale pentru toată lumea.
dacă aveți nevoie de ajutorul lui, vă rugăm să contactați la ... okamaokakas@gmail.com sau whatsapp ... + 2349034535620.
Vraja 1.magică
2.lottery milioane
3. farmece
4. al patrulea caz
5.favour
6.wealth
Răspunde
0 0
Allison Howarts
26 Jul 02:22
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?