Scandal după crima de la metrou. Carmen Dan: Ancheta este în derulare. A existat o oarecare sincopă

 

Scandal după crima de la metrou: Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a recunoaşte că a existat o oarecare sincopă în modul de acţiune al poliţiştilor, asta după ce miercuri îi laudă şi promitea recompense pentru intervenţia de la metrou. "Bineînţeles că de fiecare dată se poate mai mult", a precizat ministrul. În schimb, tatăl tinerei care a fost împinsă la staţia Costin Georgian dar a reușit să se salveze, povestește că a sunat la 112 să anunțe incidentul, dar operatorul l-a sfătuit să ia mai întâi legătura cu angajații de la metrou. Apoi tatăl și fiica au fost plimbaţi de la un polițist la altul.

"Am solicitat de dimineaţă să mi se prezinte situaţia intervenţiei aşa cum a avut loc crononologic aşa cum s-a întâmplat", a precizat Carmen Dan, adăugând că este o anchetă în derulare.

Ministrul a recunoscut că a existat o "oarecare sincopă", însă ea crede că este destul de justificată. "As evita să mă pronunţ acum", a mai spus aceasta, precizând că Poliţa Română va emite un comunicat în care se va explica totul.

Carmen Dan îi felicita ieri pe poliţişti

Miercuri, Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a felicitat pe poliţiştii care au reuşit să captureze criminala şi, într-un comunicat de presă susţine că echipa va fi recompensată pentru succesul lor. "Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan transmite felicitări polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București care au reușit, în doar câteva ore, să identifice persoana suspectă de săvârșirea faptelor teribile din stațiile de metrou Costin Georgian și Dristor 1. Ministrul afacerilor interne mulțumește cetățenilor care au sprijinit polițiștii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare și solidaritate. În mod deosebit, pentru operativitatea și profesionalismul dovedit, echipa Brigăzii Transporturi Publice București, implicată în rezolvarea cazului, va fi recompensată", se arată în comunicatul MAI. 

Imaginile groazei cu prima fata împinsă în faţa metroului. Cum a reuşit să scape

Poliţia nu a crezut ce a povestit prima fată împinsă

Tatăl primei victime de la metrou, care din fericire a reuşit să se salveze, este şocat de reacţia autorităţilor. Bărbatul a povestit că înainte ca Magdalena Şerban să o ucidă pe Alina Ciucu, în aceeaşi seară, ea a încercat să îi ucidă fiica, în staţia Costin Georgian. Acesta a sunat la 112 în jurul orei 16.00 pentru a raporta ce s-a întâmplat, dar nu s-au luat măsuri, ci a fost trimis către angajații de la metrou.

Casiera de la stația de metrou l-a direcționat pe tatăl fetei către o secție de poliție. Tatăl și fiica au așteptat două ore la o secție de poliție din zona Unirii unde mai erau persoane cu sesizări, iar abia după aceea a sesizat tentativa de crimă.

Motivul halucinant al criminalei de la metrou. Ce au aflat anchetatorii

„E un şoc pentru toţi! Nenorocirea este că cei de la 112 sunt inconştienţi. Eu am sunat la 112 şi ei m-au trimsi la Costin Georgian să fac eu investigaţii ca părinte! Este posibil aşa ceva?", a povestit bărbatul, la un post TV.

Prima victimă a fost plimbată de la un polițist la altul

Tatăl primei victime s-a prezentat cu fiica lui la Poliţie. „Poliţistul căruia i-am relatat întâmplarea nu a crezut povestea prima dată. Abia în jurul 19:00 am intrat să dăm declaraţii".

În timp ce prima victimă a fost plimbată de la un polițist la altul, Magdalena Şerban a atacat din nou, în jurul orei 20:00, iar de această dată a reuşit să ucidă o tânără de 25 de ani.

Crima de la metrou. Primele imagini de la momentul crimei. Video cu un puternic impact emoţional

Totodată, bărbatul a vorbit şi de reacţia oamenilor care se aflau pe peron în momentul atacului: „Au sărit câţiva cetăţeni şi au întrebat-o: "Ce ai, doamnă? Ce ai cu ea?". Şi ea spunea: "Nu, că mi-a furat banii. Mi-a luat banii ca să se victimizeze". Şi atunci câţiva cetăţeni au întrebat-o: "I-ai luat tu banii?" Şi ea a spus: "Nu vă uitaţi cum arăt eu şi cum arată ea?" Ea arăta spre buzunarul ei şi spunea: "Mi-a luat banii, mi-a luat banii".

Acuzații devastatoare în cazul crimei de la metrou. "Cei de la 112 sunt inconştienţi"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nicu alecu
15 Dec 08:02
Pai eu patesc de fiecare data cind vreau sa fac o sezizare trebuie sa sun de 5-6 ori la 112 pina se sinchisesc aia de la politie deci inseamna ca e la fel in toata tara ,puteau sa o salveze pe a doua victima dar n-au vrut si acum ministrul vrea sa-i recompensese????
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?