Pomul Vieții. Care este calea destinului tău, în funcție de zodie

 
Pomul Vieții. Care este calea destinului tău, în funcție de zodie
Pomul Vieții. Care este calea destinului tău, în funcție de zodie

Tradiția religioasă și filosofică vorbește despre un străvechi Pom al Vieții, care conectează lumile cerești cu cele subpământene și toate formele create în Univers. Acest copac etern apare în toate mitologiile, dar una dintre cele mai vechi imagini există în tradiția cabalistă.

Cele 22 de căi ale Pomului Vieții din Cabală au fost folosite chiar de magicienii și alchimiștii Evului Mediu, pentru a determina destinul unei persoane, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Fiecare cale regală te conectează cu un anumit tip de energie arhetipală, legând două sfere de influență din Pomul Vieții sau sefiroți. 12 dintre aceste căi corespund zodiilor, fiecare zodie fiind marcată de două energii sefirotice care dau o anumită direcție de destin și calități specifice fiecărui semn din zodiac.

Berbecul - Calea celui care aduce ordinea sau Calea Eliberatorului


Semnul Berbecului corespunde celei de-a 4 a căi din Arborele Vieții. Aceasta aduce calități legate de cucerire și ambiție, evidențiate și de planeta ce guvernează acest semn, războinicul Marte.

Însușirile esențiale: Luptător, masculin, puternic, victorios, strateg, independent, lider, inițiat, aventuros, îndrăzneț, activ.

Descriere: Această cale conectează Înțelepciunea cu Frumusețea. Este Calea Ordinii și a Eroului Civilizator. Persoanele aflate pe această Cale sunt luptători, care îi eliberează pe cei din jur din robie, iar viața lor se află sub semnul echilibrului și armoniei. Este calea celui care construiește, structurează, aduce ordine, extinde frontierele, a purtătorului de lumină. Conducătorii, reformatorii, războinicii apucă această cale, urmărind să înfrângă haosul și să obțină glorie veșnică.

Afirmația - cheie: Sunt puternic și cuceritor. Pot câștiga toate bătăliile și pot depăși provocările. Mă conduc pe mine și pe alții spre un loc de lumină.

Provocările acestei căi: raționamentul rigid, caracterul inflexibil și incapacitate de a acționa din inimă, agresivitatea, atitudinea dogmatică și tirania. Va trebui să te lupți cu acești demoni în octombrie.

Citește continuarea AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?