PMP caută prezidențiabil

 
Eugen Tomac
Eugen Tomac

Partidul Mișcarea Populară nu a stabilit, încă, persoana care va intra în cursa pentru prezidențiale

PMP a avut astăzi o ședință a Comitetului Executiv în care s-a discutat inclusiv despre alegerile prezidențiale. Formațiunea lui Traian Băsescu nu a găsit încă o persoană pe care să o considere potrivită pentru a candida la scrutinul din noiembrie.

„Am stabilit ca paşi în primă etapă să comandăm în cel mai scurt timp un sondaj de opinie, unde vor fi testate persoane din interiorul PMP, dar şi figuri politice apropiate de PMP sau de dreapta, de linia noastră politică şi a preşedintelui Băsescu. Doar două nume sunt din partid şi trei nume din afara partidului, cu care am discutat şi i-am informat că vrem să îi testăm în ceea ce priveşte notorietatea de care se bucură”, a anunţat Eugen Tomac, la finalul şedinţei Consiliului Executiv.

Eugen Tomac se află printre cele cinci persoane testate de partid.

„Eu mi-am asumat în faţa colegilor că sunt de acord să fiu testat. De asemenea, din partea noastră am propus să vedem exact cum este privit şi domnul Robert Turcescu, pentru că este un fost jurnalist foarte cunoscut şi un membru important al partidului nostru. De asemenea, am avut o discuţie cu domnul Toader Paleologu şi a acceptat să îl băgăm în acest sondaj de testare. Am avut o discuţie şi cu Mihai Neamţu, o voce credibilă de dreapta şi cu o figură importantă din Diaspora, domnul George Mioc din SUA. Sunt cinci nume pe care PMP le va testa în următoarele săptămâni şi vom lua o decizie în ceea ce priveşte candidatul la prezidenţiale”, a declarat Eugen Tomac.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?