O femeie a încercat să îi dea foc primarului din Buzău cu o sticlă cu benzină

Înarmată cu o sticlă plină cu benzină, o femeie de 48 de ani din Buzău a intrat în sediul Primăriei ameninţând că îşi dă foc împreună cu primarul Constantin Toma.Din fericire, femeia nu a reuşit să ajungă în biroul primarului, aceasta fiind oprită la timp de mai mulţi angajaţi ai instituţiei publice. Femeia a fost încătuşată de poliţiştii locali şi transportată de urgenţă la spitalul din Săpoca, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice .

Se pară că, femeia trebuia să împartă spaţiul locativ închiriat de primărie cu două familii nevoiaşe. ”Această doamnă a fost prezentă şi la ultima şedinţă de consiliu local pentru a protesta împotriva acestei decizii, dar nu a fost luată în seamă. Era supărată că ar fi investit foarte mulţi bani în renovarea casei şi acum trebuia să o împartă cu alte familii. Este un incident foarte grav”, a declarat consilierul Silviu Roşioru, conform Libertatea.ro.

Reprezentanţii primăriei Buzău au confirmat incidentul însă au precizat că din punct de vedere legal cererea femeii era imposibil de rezolvat.

”Din punct de vedere legal nu i se putea aproba cererea de a închiria întreaga locaţie. Este regretabil că a apelat la o asemenea soluţie pentru a-şi rezolva problemele locative”, ne-a declarat Gabriel Peneş, purtătorul de cuvânt al primăriei Buzău.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?