La un pas de tragedie! A aruncat bradul de la balcon, peste maşinile din parcare

 
Incredibil! A aruncat bradul de la balcon, peste maşinile din parcare
Incredibil! A aruncat bradul de la balcon, peste maşinile din parcare
Incredibil! A aruncat bradul de la balcon, peste maşinile din parcare Incredibil! A aruncat bradul de la balcon, peste maşinile din parcare Incredibil! A aruncat bradul de la balcon, peste maşinile din parcare

Brazii aruncaţi pe geam, odată cu sfârşitul Sărbătorilor de iarnă, practică des întâlnită în rândul românilor, sunt, în continuare, o problemă. Chiar una de siguranţă. O demonstrează mai multe fotografii publicate pe Facebook în care se vede cum un brad aruncat de la etaj, în parcare, a spart geamul unui autoturism."Voiam să vă arăt în ce țară trăim. Trăim în țara în care unii oameni își aruncă bradul de la balcon pe mașinile parcate. Fără să gândească, fără bun simț, fără creier. Imaginează-ți că poate treci singur sau cu copilul și îți sparge capul un brad aruncat de la etaj. Imaginează-ți că pe unii nu ii interesează nimic mai mult decât să nu obosească până la ghena de gunoi. Pozele nu sunt de pe net. Tocmai mi le-a arătat un amic și l-am rugat să mi le trimită să le postez", a scris Andra Nistor, pe Facebook, cea care a publicat fotografiile.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?