Iohannis ceartă PSD că a chiulit de la consultări: ”Nu au învățat nimic din moțiune!”

 

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut un discurs la adunarea pe care liberalii din Regiunea 7 Centru (din judeţele Braşov, Alba, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu) au avut-o, la Braşov, vineri.

Iohannis le-a vorbit liberalilor despre succesele obținute împreună și nu a ratat ocazia de a ocărî PSD pentru faptul că nu s-a prezentat la consultări.

“Niciodată în România, 6 formațiuni politice nu au reușit să facă împreunaă un lucrui bun pentru romani. Voi ați condus și veți conduce și în continuare. 

PSD a confirmat că nu a înţeles nimic din evoluţia politică şi din dorinţa românilor, au lipsit de la consultări. Au lipsit nemotivat, adică au chiulit. Acum e nevoie să se instaleze urgent un nou guvern, un guvern pe care l-am numit un guvern de tranziţie, fiindcă indiferent dacă vom avea sau nu anticipate sau alegeri la termen va fi un guvern care va fi în funcţie o perioadă relativ scurtă.

Sunteți partidul cel mai votat și de la voi așteaptă românii soluțiile pentru România modernă, dezvoltată, sigură, care își respectă cetățenii, pe scurt, așteaptă România normală. Au venit și celelalte partide din opoziție la consultări. Împreună cu ei ați reușit să treceți moțiunea și toți au spus că sunt pregătiți să sprijine un guvern liberal sau în jurul PNL. M-am bucurat mult când am constatat un consens între partidele de opoziție și se datorează conducerii PSD”, spus Klaus Iohannis.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
PNL nu vrea decât tăierea pensiilor la SRI si justiție,incolo totul ca pe vremuri..cu protocoaale cu tot.
13 Oct 06:16
Dl Adrian ,fără dl Orban v-ațisimț ibine ?Nu vedeti ca vrea sa refacă protocoalele cu SRI si sa aduca pe Codruța la DNA?Eu aș vota cu un om care imi spune ca va face autostrăzi si spitale,dar dl Orban zice ca desfiintează răspunderea magistraților ,care il au la mână, si abrogă impozitul pe veniturile americanilor frati/mai mari ,desigur/.Aici e problema ,de ce,nu cu cine ,ca avem de unde alege :
Răspunde
0 0
Adrian
12 Oct 23:01
Da voi vota ca presedente pe Klaus Johannis
Răspunde
0 0
Reveniți si la protocoale,ca Dragnea nu se mai poate opune ?
12 Oct 10:19
Dl Cetățeanul,nu fiți trist,presedintele meu va scoate imediat ,ca pe o măsea cariată,de la guvernare impostorii,care au 10 puncte in program de demolare,pardon ,doar unul e activ ,sa dea afară funcționarii public/psd-isti desgurs /să facaă loc la infometați .Nu si-au propus un metru pătrat de autostrăzi, si nici spitale noi.Fiti atenti ,asta e ideea lui Rares Bogdan ,vot tăia pensiile la securisti ,procurori si judecători,ca sa egalizeze sărăcia ,dar nu vor reusii, că penșiile lor se calculează la salariu baban ,care il au ,si presedintele nu umblă la el nici chiar al excelentei sale,pe când pensionarii actauli aveau pensiile ,in parte,calculate la salrtiul lui Ceausescu.Si ca sa se faca de băcănie ,pretendenții la mâna puterii,nu prevăd restituirea bunurilor confiscate de comunisti.Dar ,nu dsperați,ei propun soluții pentru parlament /afara de restructurarea administrației/,or parlamentul mai e incă ales de popor si condus de securiști.
Răspunde
0 0
Cetateanul
12 Oct 09:59
S-a terminat distractia oameni buni ! Cu PSD mai exista o sansa ca oamenii sa mai aiba un viitor in tara, dreapta va investi in autostrazi si infrastructura de care se vor bucura altii pentru ca sute de mii de oameni vor fi dati afara si se vor taia cheltuielile cu salarizarea ca sa citez .
CIne s-a gasit sa vorbeasca de normalitate ! Un individ care a boicotat Referendumul si a jignit milioane de romani liberi si responsabili .
Răspunde
0 0
Alegator
11 Oct 21:13
Azi era priveghiul la psd, de aia au lipsit.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?