Horoscop. Cea mai perversă zodie masculină. Carusel între rai şi iad

 
Horoscop. Cea mai perversă zodie masculină. Carusel între rai şi iad 
Horoscop. Cea mai perversă zodie masculină. Carusel între rai şi iad 

Bărbaţii sunt diferiţi, mai ales atunci când vine vorba de ceea ce fac între aşternuturi. Însă, există un nativ al zodiacului care te poate purta într-un carusel între rai şi iad, aproape fără efort. 

Cel mai pervers nativ al zodiacului te poate face să crezi că lumea e a ta. De la o clipă la altă își poate schimba rolul sexual. Din dominator poate deveni dominat, însă totul este de dragul fanteziei sexuale. Are deosebit de multă imaginație și este destul de încăpățânat atunci când partenera nu îi urmează fetişurile. Adoră să muște buzele partenerei în timp ce sunt încolăciți în pat, să vorbească murdar sau să i se ordone tot ce trebuie să facă.

După terminarea sexului, se transformă total şi nu îi place să vorbească despre ce s-a întâmplat în dormitor. Este genul acelui mascul care se comportă elegant și misterios în societate, un adevărat gentleman, însă în dormitor se transformă total.

Enigmatic din fire, iubitor și un veșnic căutător de senzații noi și satisfăcătoare, este bărbatul ideal pentru o femeie care nu vrea să se plictisească niciodată chiar și dacă este deja de ani buni într-o relație. Cu toate că are o latura perversă este și destul de sensibil și poate înțelege vulnerabilitățile femeii de lângă el.

Dacă îţi place să te joci, dacă nu ai nicio limită în ceea ce priveşte experimentarea lucrurilor noi, dacă îţi plac picanteriile, atunci bărbatul scorpion îţi va satisface toate curiozităţile, cel puţin atunci când vine vorba de sexualitate. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?