Horoscop 21-27 ianuarie. Zodia care e părăsită de toți. Cea mai neagră săptămână și e abia începutul

 
Horoscop 21-27 ianuarie. Zodia care e părăsită de toți. Cea mai neagră săptămână și e abia începutul
Horoscop 21-27 ianuarie. Zodia care e părăsită de toți. Cea mai neagră săptămână și e abia începutul

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână și ce poți face pentru a-ți îmbunătăți situația.

Berbec

E posibil ca, în această săptămână, să cunoşti iubirea adevărată. Cel mai probabil va veni de unde nu te aştepţi sau poate fi vorba de o persoană pe care nu o priveai decât ca pe un prieten. Indiferent de situaţie, încearcă să fii cât mai deschis şi sincer cu privire la sentimentele tale. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, nu ar strica să ai mai multă grijă de nevoile partenerului, cel puţin de cele din dormitor.


În această săptămână, s-ar putea să fii foarte ocupat în ceea ce priveşte serviciul. Deşi vei simţi că faci faţă, la un moment dat vei claca. Faptul că te implici în mai multe activităţi deodată, nu te ajută prea mult în finalizarea sarcinilor. Încearcă pe cât posibil să nu dai greş cu lucrurile importante şi nu îţi pune situaţia financiară în pericol!

Taur

Te gândeşti mai mult la carieră în aceste zile şi uiţi de nevoile celor dragi. Nu îţi îndeplineşti obligaţiile familiale, de aceea o să tot primeşti reproşuri. E drept că nu ai timp, dar dacă ai face eforturi, ai reuşi până la urmă. Faptul că te axezi mai mult pe serviciu arată că ei sunt mai puţin importanţi. Dacă eşti singur, atunci atmosfera va fi liniştită şi vei putea să te ocupi doar de ce îţi doreşti.

Ai nevoie de mai mulţi bani în această perioadă, drept urmare vei face tot posibilul să îţi suplimentezi venitul. Ai idei minunate pe care le poţi pune în practică şi, în plus de asta, ştii să faci economii. Dacă ştii că ai o slăbiciune, încearcă să eviţi pe cât posibil tentaţia!

Gemeni

Încearcă să nu dictezi doar tu totul în familie sau în relaţia cu partenerul de viaţă. Nu ar strica să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult. Chiar dacă consideri că ideile tale sunt mai bune, încearcă să le dai şi altora o şansă de a se exprima sau de a se impune. Dacă eşti singur, poţi crea tensiuni în rândul unor cupluri pe care le întâlneşti în aceste zile.

Vei fi plin de energie în această săptămână şi vei reuşi să faci lucruri uimitoare pe plan profesional. Şefii tăi vor remarca că ai multă energie şi vor profita de asta dându-ţi sarcini suplimentare. Vei reuşi să faci faţă tuturor provocărilor, spre disperarea colegilor care nu pot ţine pasul cu tine.

Citește continuarea pe eva.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?