Grevă japoneză în penitenciare. Se cere demisia lui Toader

 
Angajaţii din penitenciare se revoltă după revoluţia fiscală
Angajaţii din penitenciare se revoltă după revoluţia fiscală

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor anunţă că de astăzi, 10 august 2018, se declanşează greva japoneză. Membrii sindicatelor afiliate vor protesta, astfel, față de lipsa de interes a autorităților pentru soluționarea problemelor din penitenciare.Sindicaliștii care condiții de lucru mai bune, plata orelor suplimentare restante, în continuare fiind peste 1 milion de ore suplimentare restante neplătite, stoparea împuternicirilor, eliminarea discriminărilor salariale, aprobarea Statutului polițistului de penitenciare, încetarea abuzului asupra pensionarilor, plata integrală a orelor suplimentare curente.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarerelor mai solicită şi demiterea lui Tudorel Toader, ministrul Justiţiei.

Dacă nu vor avea nicio reacţie după această grevă, angajaţii din sistemul penitenciar este decis să urmeze calendarul acțiunilor de protest stabilit: pichetări, mitinguri, acțiuni în justiție și plângeri penale.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?