Florin Călinescu a intrat în politică. A fost ales preşedinte de partid

 
Florin Călinescu intră în politică
Florin Călinescu intră în politică
Florin Călinescu intră în politică Florin Călinescu intră în politică

Florin Călinescu a intrat în politică! Actorul a fost ales, sâmbătă, în funcția de președinte al Partidului Verde, formațiune ecologistă care l-a susținut la prezidențiale pe Remus Cernea în 2009, a fost condusă de un fost deputat PSD și a avut protocol de colaborare cu USL în 2012, dar l-a susținut şi pe Klaus Iohannis la prezidențiale în 2014. În toate rundele de alegeri la care a participat, Partidul Verde a obținut mai puțin de 1% din voturi.

"De astăzi, verzii români intră pe scena politică cu Florin Călinescu președinte. Veți vedea că se poate face și o altfel de politică in interesul oamenilor dar și cu respectul mediului înconjurător în care trăim", se arată pe pagina de Facebook a Partidului Verde.

„Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic. Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism”, a transmis Dan Acibotăriță, liderul Verzilor suceveni, secretarul executiv al Partidului Verde la nivel național, potrivit suceava-smartpress.ro.


Înființat în 2005, Partidul Verde a participat la alegerile prezidențiale din 2009, susținând candidatura lui Remus Cernea. La Congresul din 14 ianuarie 2012, Ovidiu Iane a fost ales președinte al partidului, Iane fiind ulterior ales deputat PSD.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johanna
28 Jul 10:10
Buna ziua, numele meu este Joanna, si locuiesc in Florida, SUA. Vreau să vorbesc despre ceva despre care sunt foarte fericit și încântat; Am avut o mică brutărie, iar în apartamentul meu am avut un credit rău. A devenit foarte mult pentru mine, pentru că oamenii nu vor să împrumute; băncile și alte instituții financiare nu doresc să împrumute bani pentru mine din cauza creditului meu rău. Așadar, trebuia să găsesc pe cineva care să plătească foarte repede. Am vrut să adăugăm la brutărie, cu alte cuvinte, aveam nevoie de un împrumut de 85.000 de dolari, care era într-adevăr dificil la acel moment, înainte să mă prezinte un prieten de-al meu "HelenWaters" (mrslindarobertloanfirm@gmail.com) nu a vrut să fie scammed. La un al doilea gând mi-am luat riscul și am aplicat împrumutul. În acea zi am primit un răspuns și am fost finanțat în două zile, sunt atât de entuziasmat, încât nu pot să cred cât de repede a fost. Acum am un credit decent și afacerea mea sa extins. Toate datorita Linda Robe
Răspunde
0 0
Rezistenta
22 Jul 07:18
Hahahahaha...hahaha.. Partidul violet nu mao poate de partidul verde. Bbbhahaha.. Acum una pentru Dan, sper sa nu se supere. 18 miliarde pentru Romania chiar, nu inseamna nimic. Banii astia se gasesc in muulte conturi personale ale unor bogati ai lumii. Romania trebuie sa imprumute 100 miliarde ca sa poata sa se dezvolte...dar vor astia de la Bruxelles tara asta dezvoltata?
Răspunde
0 0
Jan
22 Jul 02:54
Pt. Florin Calinescu "daca-i ordin, cu placere" nu este doar o expresie. Sper ca a mai si avansat in grad.
Răspunde
0 0
Dan
21 Jul 20:24
Ludovic Orbán, cel mai josnic politician din PNL și politica românească când erau la guvernare cu PDL-ul lui Traian Băsescu ( Emil Boc premier in 2010) a împrumutat România de la FMI peste 18 miliarde de dolari și ii întreb ca roman , Alo, voi ăștia doi care ați îndatorat România cu atâta bănet unde sunt banii romanilor? Pe cei i-ați cheltuit nenorociților ???? Ați îndatorat România și am rămas la coada Europei de atâta amar de ani ? La pușcărie cu voi derbedeilor politici !!!!
La ce politicieni avem astăzi in România care împrumuta in numele României miliarde de dolari ar trebui schimbată urgent LEGISLAȚIA ȘI DOAR PARLAMENTUL ROMÂNIEI SA APROBE ORICE SUMA DEPĂȘEȘTE 500 MILIOANE DE DOLARI ȘI BINE JUSTIFICATA ȘI NU SA NE ÎNDATOREZE NIȘTE INDIVIZI CÂTE SPUN EI TEPREZINTA ROMANII CARE I-AU VOTAT!!! V-AM VOTAT DAR NU SA DAȚI IAMA IN VISTERIA STATULUI !!!!!! ORICE SUNA SA FIE BINE JUSTIFICATA !!!!!!
Răspunde
0 0
Vai trubadurule,unde te-ai ascuns ,bre !
21 Jul 18:58
Deci,jos Orban,jos Barna,jos Iohanis si omoloagul său ,doamna Dăncilă.!Punct si de la capit,cu politicieni unul mai bun ca altul
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?