Farmace de dragoste de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Dacă faci acest lucru te va iubi pentru totdeauna

 
ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR - Farmece de dragoste
ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR - Farmece de dragoste

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Vrăjile şi farmecele de dragoste sunt printre cele mai puternice ritualuri magice, deoarece pornesc din cea mai profundă şi intimă dorinţă a fiinţei umane. Iată câteva exemple de vrăji de dragoste pe care le poţi încerca pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor!

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Farmece de dragoste

1. Uleiul de mentă pus pe hainele sau lenjeria persoanei iubite are rolul de a asigura o noapte fierbinte.

2. Cântaţi numele persoanei iubite, fiţi creativ - va veţi acorda pe frecvenţa astrală, atrăgând extazul.

3. Udaţi aparatul de ras al iubitului dvs. cu apă de trandafiri. Această îl va proteja de avansurile admiratoarelor şi îi va menţine mereu proaspete dragostea şi fidelitatea faţă de dvs. Pentru un efect mai puternic, preparaţi voi apă de trandafiri din petale proaspete, potrivit vrăjitoare-farmece.ro.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. VALENTINE'S DAY: Cele mai frumoase mesaje şi felicitări de Ziua Îndrăgostiţilor

(w500) ZIUA &Icir

4. Aprinde tămâie de trandafir vinerea noaptea, deoarece vinerea este sub influenţă lui Venus - zeiţă dragostei şi a armoniei. Fă-o cât mai aproape de miezul nopţii. Aprinde apoi două lumânări roşii, roşul fiind simbolul pasiunii şi al desteptarii. Pe două bucăţele de hârtie scrie numele partenerului şi adaugă o picătură de vin dacă eşti bărbat sau o picătură de parfum dacă eşti femeie. Pune apoi hârtiile sub lumânări.

Caută să obţii o stare de relaxare mentală şi imaginează-ţi iubitul stând singur într-un gol întunecat. În timp ce îl vizualizezi, închipuie-ţi o lumina roşie strălucitoare care începe să-l înconjoare, cuprinzandu-i întregul trup. După un minut sau două, lasă imaginea să se estompeze. Practică ritualul cinci nopţi consecutive, la aceeaşi ora. Asigura-te că în a şasea noapte veţi fi singuri pentru că ceremonialul să-şi facă pe deplin efectul.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Mesaje de Valentine's Day - Alege mesajul in functie de personalitatea ei/lui. Sigur o sa-i placa

5. Această vrajă trebuie aplicată vinerea în timpul lunii pline. Pentru asta ai nevoie de: o foaie de hârtie, un pix sau marker roşu, un plic obişnuit, parfumul tău preferat, rujul tău roşu, câteva petale roz sau roşii (de preferat de trandafir), scrie vrajiutile.blogspot.ro.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Scrie pe foaia de hârtie calităţile pe care le vrei la viitorul tău partener folosind pixul roşu, pulverizează apoi puţin parfum peste foaie, împătureşte-o şi pune-o în plic. Ia petalele de flori şi ţine-le în mâna dreapta, vizualizează-te fericit/a şi îndrăgostit/a în timp ce strângi cu putere petalele în mâna şi urmăreşti scenă că pe un film. Pune petalele în plic, închide plicul şi apoi sigilează-l cu un sărut, după ce te-ai dat cu rujul roşu. Pune plicul într-un loc sigur şi nu îl mai desface niciodată, altfel vei rupe vraja.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. SMS-uri de Valentine's Day - Cea mai mare baza de date cu sute de mesaje de iubire

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Ritualul oglinzii fermecate 

Folosiţi ulei din germeni de porumb, de gătit sau cosmetic. Reţineţi că uleiul e simbolic. Puneţi o picătură de ulei pe deget şi atingeţi cele patru colţuri ale oglinzii, spunând în gând: "Binecuvântez această oglindă cu dragoste şi bucurie".

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. După ce aţi făcut acest lucru, priviţi-va în oglindă. Acordaţi atenţie doar trăsăturilor frumoase, ignorând ceea ce va displace. Apoi faceţi astfel încât camera să devină întunecată. Aşezaţi-va în faţă oglinzii iar şi examinaţi-va din nou, insistând asupra a ce va place mai mult la dvs. După ce v-aţi concentrat astfel timp de 30 secunde, aprindeti un chibrit şi observaţi cum lumina dansează pe trăsăturile dvs. Oglindă este acum magică. De fiecare dată când va priviţi în această oglindă veţi avea un secret care va va încarcă aura, astfel încât farmecul dvs. să iasă în evidenţă tot timpul.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Unde petrec românii Ziua Îndrăgostiților. Ce țară a devansat Italia ca destinație romantică

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Ritual pentru a va reîntâlni cu o persoană

Aveţi nevoie de: un ac, o lumânare roşie, puţin ulei de candelă, şase lumânări albe, chibrit

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Ritualul se săvârseste într-o noapte cu luna plină. În ziua în care faceţi ritualul ţineţi post, şi mergeţi la biserica. După miezul nopţii, ţinând fereastră de la camera deschisă, astfel încât lumina lunii să se reverse în încăpere, rostiţi de 6 ori "Tatăl Nostru". Apoi, cu ajutorul acului, scrajeliti pe lumânarea roşie numele persoanei cu care doriţi să va revedeţi. Ungeti apoi lumarea cu ulei dintr-o candelă care a ars la icoană Maicii Domnului şi aşezaţi-o apoi în picioare pe masă. În jurul ei puneţi un cerc din cele 6 lumânări albe pe care le aprindeti în sensul acelor de ceasornic. Lăsaţi-le să ardă, apoi, stand în genunchi, rostiţi:

"Luna, regina nopţii, da-mi puterea ta.
Şi ajută-mă să-l revăd pe (numelei persoanei)
Căci dorul mă mistuie şi viaţă mea nu mai este că înainte.
Înlesneşte, Zeiţă, întâlnirea noastră. Şi luminează-ne drumurile şi sufletele.


Mulţumesc, Luna".

Ziua Indragostitilor - Mesaje pe care sa le trimiti iubitei sau iubitului de Valentine's Day

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Stingeţi lumânările şi păstraţi-le.

Cei mai mulţi practicanţi ai magiei sunt de părere că vrăjile de dragoste trebuie făcute doar pentru a te încarcă cu energie pozitivă şi pentru a înlesni calea sufletului tău pereche, nicidecum pentru a încerca să cucereşti inima unei anumite persoane.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Claudia Knorr
11 Sep 01:46
Iubitul meu și cu mine ne-am iubit atât de mult, încât relația noastră a fost într-adevăr uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să ne descurcăm unul fără celălalt. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că este obosit de relație și era interesat de cel mai bun prieten al meu. S-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mele s-au spulberat până am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi m-a prezentat lui Lord Zakuza războiul magic vraja . Lordul Zakuza mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și eu am respectat-o ​​strict și mi-a spus că iubitul meu va reveni la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi și l-am acceptat înapoi. Mulțumesc Domnului Zakuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți vreo problemă de genul acesta sau mai rău, atunci contactați Lord Zakuza prin e-mail: doctorzakuzaspelltemple @ hotmail. com sau WhatsApp: +17405739483 și nu veți regreta niciodată că l-ați întâlnit.
Răspunde
0 0
brain scott
22 Aug 10:23
Aici, ai putea modifica costul întregii credințe. Aveți nevoie de ajutor spiritual, vrăjitorie pentru a vindeca tot felul de boli vraja de sarcină, vraja financiară, vraja de promovare a afacerilor, câștiga vraja Loteriei, fost vraja din spate, vraja de dragoste, răzbunarea vrăjitoare, lupus și multe altele. Atunci sunteți bineveniți la mine acasă. DM ?? Pentru orice ajutor spiritual, contactați-mă pe WhatsApp: +38972751056 sau e-mail: ededetemple@gmail.com
Răspunde
0 0
Sonia
30 Jul 01:19
Adevarata poveste a lui Sonia:

Bună toată lumea, Numele meu este Sonia și sunt din Canada, vreau să vă împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici de dragul care suferă de aceeași problemă ca mine, sunt fără copil de 9 ani de la căsătorie și soțul meu m-a părăsit pentru că nu puteam să-i dau un copil și ieșeam cu o altă doamnă, plângeam zi și noapte pentru că îmi iubesc atât de mult soțul meu, până luna trecută am văzut un comentariu similar pe internet, împărtășit de o femeie care le cere oamenilor să contacteze dr. Ogundele pentru orice fel de ajutor, așa că l-am contactat rapid pentru a mă ajuta, dr. Ogundele mi-a răspuns și mi-a spus că problemele mele s-au terminat, așa că l-am crezut după 24 de ore, mi-a spus că a terminat imediat, am primit un apel de la soțul meu, întrebându-mă ca să-l iert, l-am rugat să se întoarcă acasă astăzi, sunt cea mai fericită femeie, pentru că am propriul meu copil, iar dr. Ogundele mi-a readus soțul pentru mine în 24 de ore cu puterile sale și mi-a dat ierburi pentru a-mi curăța corpul azi am copil propriu, spun asta pentru că i-am spus că o voi face Împărtășește numele său la Radio și pe Internet pentru ca oamenii să știe despre buna sa activitate, pentru cei care vor să-i mulțumească pentru mine sau pentru cei care au nevoie de soluție la problemele lor, contactați prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.
Răspunde
0 0
Allison Howarts
15 Jul 18:36
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
0 0
Allison Howarts
15 Jul 18:35
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
0 0
Lenoxx Palmer
19 Jun 10:16
Ce aș fi făcut pentru a-mi lua soțul înapoi dacă nu pentru ajutorul Domnului Zakuza. Am fost complet confuză când soțul meu mi-a divorțat și mi-a spus că era obosit de mine. Viața mea nu a fost nimic fără el și am încercat tot ce am putut să-l fac să anuleze divorțul, dar el a spus că mintea lui a fost făcută și am parcurs căile noastre separate. Plângeam în șoc, rușine și durere atunci când prietenul meu când căutam ajutor și mi sa spus să contactez Domnul Zakuza pentru ajutor de către un vechi prieten al meu când a auzit ce trecusem și am contactat grăbit pe Lordul Zakuza și i-a explicat totul și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine, cerându-mă să-l accept înapoi între orele 12 și 16. Mai tarziu in acea zi, sotul meu ma sunat la telefon plangand si pledand pentru iertare la inceput, m-am gandit ca visez pana cand va veni la casa cersind. Chiar acum, amândoi trăim ca unul. Pentru mai multe informații despre cum să intri în contact cu Lordul Zakuza, e-mail: ( doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com ) sau WhatsApp pe +1 (740) 573-9483.
Răspunde
0 0
Amanda
16 Jun 17:46
Salut toată lumea, numele meu este Amanda Vreau să-mi țin promisiunea împărtășind povestea mea aici pe Internet despre modul în care Dr. Ogundele mă ajută cu vraja și mi-a adus soțul pentru mine. Soțul meu ma lăsat de mai bine de 7 ani și m-am dus cu o altă femeie și familia lui nu mi-a plăcut, am suferit și am căutat ajutor peste tot, nimeni nu mi-a putut ajuta până când săptămâna trecută am văzut anunțul doctorului Ogundele pe Internet, împărtășită de o altă doamnă, m-am încurajat să-l contactez pentru ajutor, când i-am contactat primul cuvânt se spune că El mi-a adus fericirea și mi-a făcut soțul să mă iubească pentru totdeauna, așteptam cu nerăbdare să văd care se întâmplă și cu o mare surpriză în următoarele 24 de ore după ce vraja lui care mi-a turnat sotul ma sunat la telefon și m-am rugat să-l iert și să-l accept înapoi, acesta este cel mai mare miracol pe care l-am văzut vreodată în viața mea, i-am spus doctorului Ogundele că voi informa întreaga lume largă și îi voi împărtăși numele în Radio pentru ca oamenii să afle mai multe despre el. De dragul celor care au nevoie de orice fel de probleme de relații de ajutor, problemele legate de viață sau de bani îl contactează astăzi și îl ajută imediat, el fiind real și un om al cuvântului său. contactați-l prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp / Viber: +27638836445.
Răspunde
0 0
Leona Erik
27 May 12:27
Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui războinic puternic, numit Dr. Isikolo, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. M-am gândit că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să se întoarcă acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi m-am hotărât să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima zdrobita pentru ca i-am incredintat atat de mult si stiind ca are o relatie secreta, ma doare foarte mult .. Dar multumesc tuturor celor care au plasat informatia de contact a doctorului Isikolo pe internet pentru ca prin aceasta am putut contacta Dr Isikolo și astăzi relația mea a fost restaurată în 2 zile cu iubire și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie, vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale doctorului Isikolo, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l contactați pe +2348133261196. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe domnul pentru oricine ați ajutat până acum.
Răspunde
0 0
ESTHER
08 Apr 18:33
Ce poveste minunată și inspirată! M-am căsătorit timp de șapte ani fără copii, din cauza că soțul meu începe să se comporte ciudat, se întoarce acasă în ultima vreme și nu mai petrece timp cu mine și mă divorțează. Așa că am devenit foarte trist și am pierdut în viață pentru că doctorul mi-a spus că nu există nici o cale de a rămâne însărcinată, ceea ce face cu adevărat o viață mizerabilă pentru mine. până când am dat peste un prieten care mi-a povestit despre DR ODION de pe Internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare pe care le trec, așa că l-am contactat la: (drodion60@yandex.com) și i-am explicat . el mi-a spus tot ce să le ofere înainte ca el să poată arunca o vrajă reunită pentru a aduce înapoi soțul meu pe care l-am făcut și a trimis o rugăciune puternică pe care am avut de spus la mijlocul nopții în timp ce arunca vraja iubirii. A fost un miracol, 24 de ore mai târziu singurul meu soț sa întors la mine și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă susțină în orice lucru pe care îl vreau, i-am sunat repede pe DR ODION și i- continuând în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, despre care a spus că va vindeca toate bolile sau infecțiile nedorite care mă împiedica să conceapă, apoi m-au instruit cum să o folosesc înainte de a mă întâlni cu soțul meu. Iată după ce am folosit aceste plante native și rădăcină, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat am rămas însărcinată tocmai am născut un băiețel la data de 1 a acestei luni. Vreau să las lumea întreagă să știe despre DR ODION pentru că mi-a salvat relația și că, de asemenea, mi-a dat copii pe care mi-o pot numi azi astăzi. Pentru orice femeie care crede că este imposibilă, aici este o ocazie pentru tine să zâmbești și să aduci feric
Răspunde
0 0
Mary
03 Apr 11:29
TREBUIE CITIT:

Numele meu este Mary Sunt din Austria, vreau sa spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare castel de vraja care a aruncat o vraja pentru mine sa-mi aduga sotul meu inapoi si o vraja pentru mine sa fiu promovat la biroul meu, iar astazi sunt fericit cu soțul meu și viața mea este minunată, soțul meu a plecat timp de 11 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureros. Frații și surorile mele acolo vă sfătuiesc să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți în tăcere, acum sunt Manager al firmei mele de astăzi din cauza doctorului Ogundele, am primit detaliile de contact online de o altă femeie care a fost împărtășind mărturia ei, i-am spus lui Dr Ogundele că voi împărtăși munca lui bună pe internet pentru a spune lumii, de aceea fac asta acum. mi-a adus înapoi soțul care a plecat timp de 11 ani în mai puțin de 48 de ore, este 100% real și onest. Deci, dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, cred și știu că Dr. Ogundele vă poate ajuta să rezolvați 100% și să fiți fericit din nou ca mine. Pentru conversații Chat și Direct de la WhatsApp: +27638836445 .. email: ogundeletempleofsolution@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?