Eugen Teodorovici, la Giurgiu, despre contrabanda în vămi: ”Pe câine nu poţi să îl mituieşti”

 
Eugen Orlando Teodorovici. Foto: Cristian Otopeanu
Eugen Orlando Teodorovici. Foto: Cristian Otopeanu

Ministrul Finanţelor a participat astăzi, la Giurgiu, la o conferinţă despre combaterea evaziunii fiscale în vămi.

Eugen Teodorovici a declarat că va începe o campanie la nivel național intitulată ”Contrabanda e crimă organizată”. Campania se va desfășura în perioada septembrie- octombrie în toate punctele de frontieră care sunt afectate de contrabandă și comerțul ilicit.

Ministrul de finanțe a precizat că vor alocați mai mulți bani pentru consolidarea echipelor canine.

“Voi susține financiar consolidarea echipelor canine din vămi. Vom avea centre regionale de echipe canine la București, Cluj și Tulcea. Colegii din vămi nu au astăzi un medic veterinar. Se duc cu câinii în oraș la veterinar”, a spus Teodorovici.

În prezent, singurul centru de dresaj este la Giurgiu dar vameșii s-au plâns că nu au un medic veterinar fiind nevoiți să îi ducă pe câini pentru tratamente la medicul din oraș.

Cu ajutorul câinilor am crescut colectarea la buget cu un milion de euro pe an”, a precizat un reprezentant al Direcţiei Generale a Vămilor.

„Pe câine nu poți să îl mituieşti”, a fost răspunsul ministrului Finanţelor.

 

Citiți în continuare pe Realitatea de Giurgiu: https://realitateadegiurgiu.net/eugen-teodorovici-la-giurgiu-despre-contrabanda-in-vami-pe-caine-nu-poti-sa-il-mituiesti/Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?