Dacă vezi acest obiect în toaletele publice, pleacă imediat. Ce este de fapt

 
Atenție la acest obiect din toalete
Atenție la acest obiect din toalete
Atenție la acest obiect din toalete Atenție la acest obiect din toalete Atenție la acest obiect din toalete

Dacă vezi acest obiect în toaletele publice, pleacă imediat: ascunde un secret terifiant.

Mare atenție la toaletele publice sau la cabinele de probă din magazine! Un fenomen de spionaj web prinde tot mai mare amploare în mai multe țări din lume.

Un cuier mic care se plasează în toaletele publice sau în cabinele de probă din magazine poate ascunde un secret terifiant.

În realitate, acestea ascund o cameră video mică ce filmează continuu. Cei care controlează dispozitivele pot descărca foarte ușor imaginile în calculatoarele proprii, conform mirror.co.uk.

Astfel de cuiere au fost descoperite în mai multe restaurante din statul american Florida și în câtva baruri din Marea Britanie. În cele mai multe cazuri, patronii localurilor nu știau de existența lor și nici cine ar fi putut să le monteze.

Existența unor mici camere web în toaletele din Coreea de Sud a declanșat o adevărată furtună în opinia publică și a dus la investigații de amploare ale poliției.

Camerele video pot fi ascunse și în zona  balamalelor sau clanțelor și pot avea aspect de șurub sau piuliță:Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Gogu Pintenogu
12 Aug 17:37
Sunteti pule
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?